To je to što me zanima!

Zmajlović: Političare 10 puta dnevno netko traži zaposlenje

Ni o kakvom zapošljavanju se nije radilo. Radilo se o razgovoru u kojem se svi mi koji se bavimo politikom nađemo barem deset puta dnevno, rekao je Zmajlović
Vidi originalni članak

Ministar zaštite okoliša i prirode Mihael Zmajlović u emisiji 'A sada Vlada' na Hrvatskom radiju komentirao je slučaj kolege Orsata Miljenića. Rekao je kako ne zna ništa više od onog što je vidio u medijima. 

- Prema onome što sam čuo, ni o kakvom zapošljavanju se nije radilo. Radilo se o nekakvom razgovoru u kojem se svi mi koji se bavimo politikom nađemo barem deset puta dnevno u razgovoru s građanima. Najvažnije je da nema nikakvog zapošljavanja ispod stola - rekao je Zmajlović.

Velik interes oko subvencija za bijelu tehniku

U emisiji je govorio i o projektima energetske učinkovitosti te kazao kako su građani jako zainteresirani za kupnju energetski učinkovite bijele tehnike. 

- Želimo skrenuti pozornost kupcima da treba voditi računa o energetskom razredu pri kupnji električnih uređaja. Ta investicija, koja se u početku čini nešto višom, poslije se isplati - rekao je ministar i dodao kako je interes građana velik. 

Akcija počinje u lipnju, a poticaji od 800 kuna po uređaju moći će se ostvariti kod trgovaca. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • jozabroz 20.05.2015.

    da da i poslove uz proviziju,nema boljeg primjera od tvojeg,, ili mozda ima??

  • zmaj4444 20.05.2015.

    evo ga i Zmajlović poznatiji kao afera Zagrebtower stao u obranu Miljenića a šta će drugo kad su svi isti.... zato vrijeme je za prijevremene izbore pa nek narod odluci kako ste vodili državu a svi jako dobro znamo da su vam dani odbrojani

  • DomagojTaropolu 20.05.2015.

    Kuda plovi ovaj brod kada je premijer gracija kja ne priča s vlastitim narodom! Ne stoji iza prosvjeda nitko doli nesposobnosti Vlade Zorana Milanovića i SDP-a! Prestanite za svoje neuspijehe tražiti krivce u drugima!? Plan 21 ne postoji, ove četiri godine, piši propalo! Milanovću nije došlo jš do glave, bit će od tankih šnita crnog kruha? Vrijeme je da ode s vladom na odmor u opziciju! Zar ne? Tko o čemu Milanović o poštenju? Što je on prespavao ovih četiri godina? On je odgovoran za neda a njegov Plan 21 je kuća od karata koju je vrijeme otpuhalo! Pozdrav iz Rijeke!

Komentiraj...
Vidi sve komentare