To je to što me zanima!

Zna li Vučić što je potpisao kod Trumpa? Evo vam, vi procijenite

Vučićeva reakcija bila je začuđujuća, na snimci djeluje kao da prvi put čuje za ovu točku, a pogled upućen članovima svoje delegacije dodatno izaziva sumnju da Vučić nije znao što je potpisao
Vidi originalni članak

Carl Bildt, supredsjedatelj Europskog vijeća za vanjske poslove i švedski diplomat, na svom je Twitter profilu objavio video koji prikazuje reakciju srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića tijekom Trumpova obraćanja u Ovalnom uredu, za vrijeme sastanka na kojem je potpisan sporazum o normalizaciji ekonomskih odnosa Beograda i Prištine.

NORMALIZACIJA ODNOSA Povijesni korak: Srbija i Kosovo potpisali su sporazum u SAD-u

- Ovo je trenutak kada je Vučić obaviješten da će svoje veleposlanstvo u Izraelu preseliti u Jeruzalem - napisao je Bildt uz snimku na kojoj se čuje dio Trumpovog govora u kojem kaže da će veleposlanstvo biti premješteno u srpnju, navodeći kako je to 'fantastično'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vučićeva reakcija bila je začuđujuća, na snimci djeluje kao da prvi put čuje za ovu točku, a pogled upućen članovima svoje delegacije dodatno izaziva sumnju da Vučić nije znao što je potpisao.

BILATERALNI DOKUMENT 'Njime nismo priznali Kosovo, možete odahnuti': Beogradski mediji različito o sporazumu

Transfer srpskog veleposlanstva u Jeruzalem posljednja je točka sporazuma potpisanog u Bijeloj kući u petak. Srbija se njime obvezala otvoriti ured Gospodarske komore u Jeruzalemu, kao i državni ured, do 20. rujna, te da će do 1. srpnja 2021. preseliti veleposlanstvo u Jeruzalem.
 

Idi na 24sata

Komentari 161

  • Baketin 12.09.2020.

    Martin u Zagreb, Martin iz Zagreba. Možda bi on i nešto uskratio da je druga glava na ramenima, ovako je priznao Kosovo, htjeli srbići to čuti ili ne. Mene čisto zaboli ona stvar...

  • Caki80 07.09.2020.

    Vučić je bezveznjak i amater u ovome, namjestili su mu potpis ugovora za preseljenje ambasade..

  • pssst1 07.09.2020.

    kad je vučića pitala profesorica iz engleskog da se prestavi na engleskom vučić: my name is from beograd 😂😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare