To je to što me zanima!

Znakovi da Putinu nije dobro? Kašljao je, ostajao bez daha, a od hladnoće je bježao pod deku

Tijekom govora Putin je plitko disao dok je govorio. Mi na taj način dišemo kada osjećamo da nešto nije u redu, analiza je stručnjaka za govor tijela
Vidi originalni članak

Ljuljanje napred nazad i čiste geste s obrvama mogli bi biti novi znakovi zdravstvenih problema ruskog predsjednika Vladimira Putina, rekao je za Mirror stručnjak za govor tijela, Mike Carter.

Nakon govora dugog 11 minuta, Putin je od ruske hladnoće pobjegao ispod debele deke koju je prebacio preko nogu, a uz to je i cijelo vrijeme kašljao.

- Tijekom govora Putin je plitko disao dok je govorio. Mi na taj način dišemo kada osjećamo da nešto nije u redu. Primjerice, kao kada se u uredu netko žali na bolove pa zbog toga ne može disati - rekao je Carter.

Špekulacije i zdravstvenom stanju ruskog predsjednika sve su glasnije otkako je počela ruska invazija na Ukrajinu. 

BEZ SPEKTAKLA U MOSKVI Stručnjaci: Putin se neće povući, to bi za njega bio politički kraj. Zapadu je poslao bitnu poruku

Kako su ranije pisali ukrajinski medij "Ukrainska pravda", tim ruskog predsjednika Putina izvještava o njegovom zdravstvenom stanju i lokaciji čak desetoricu liječnika tijekom njegovih brojnih putovanja.

Jedan od desetorice doktora je i Jevgenij Selivanov, doktor moskovske Centralne bolnice. O njemu se pisalo prije mjesec dana kada su zapadni obavještajni izvori objavili da Putin ima rak, Parkinsonovu bolest ili demenciju.

>>Događaje iz Ukrajine pratite ovdje

'Odalo' ga je tada naduto lice i vrat što bi mogla biti nuspojava korištenja steroida ili hormonske terapije nakon raka.

Selivanov je vrhunski onkološki stručnjak koji se specijalizirao za rak štitnjače, a Daily Mail je napomenuo kako je Putina posjetio čak 35 puta u njegovoj omiljenoj rezidenciji u Sočiju. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 145

  • pipex 12.05.2022.

    ne zna Putko ko Ce Tung niti se kad kupo niti zube prao samo je spavo sa djevicama nego prifati što mlado dok još možeš dok ti se Ukrajinci ne nasele

  • aciviij 11.05.2022.

    Još malo pa će njemu biti jako vruće! Neće mu trebati dekica! Hićo i Staljin ga već čekaju u paklu..

  • Ždral 0205 10.05.2022.

    A ,dicnih li strucnjaka ..Ovo je rat Amera .a mi cemo platit. Putin je zdrav ko dren.

Komentiraj...
Vidi sve komentare