To je to što me zanima!

Zoki studentima: Idite van, u Zapadnu Europu, tamo su bolji

Premijer Zoran Milanović posjetio je Sveučilište u Splitu. Studentima se obratio u kratkom govoru i pokušao ih motivirati da što više nauče za vrijeme školovanja
Vidi originalni članak

Idite van! Zapadna Europa zvuči ambiciozno jer je skuplja, ali uz dužno poštovanje, ondje ćete naučiti više nego u Istočnoj. Idite tamo gdje su bolji od vas i od mene, takvih još ima, u kontaktu s njima stizat ćete razliku i na koncu ćemo kroz možda dvije generacije biti isti, poručio je premijer Zoran Milanović studentima u Splitu za posjeta sveučilištu.

Iako sama svrha njegovog posjeta nije jasna, Milanović je govorom pokušao motivirati studente. Objašnjavao im je da se upravljanje nikada ne može u potpunosti naučiti i da kao premijer često mora birati 'manje lošu soluciju između dvije relativno loše', prenosi Tportal.

Kazao je i da nikada nismo bili sirotinja, ni treći svijet već 'gornji dio drugog svijeta', ali smo nažalost ostali na pozicijama od prije 40 godina.

Idi na 24sata

Komentari 303

  • cappuccino00 14.07.2015.

    ovaj čovjek priča takve gluposti da je to već nevjerojatno

  • 14.07.2015.

    Taj da se školovao u deset Europa nebi mu pomoglo.Ima ljudi koji se rađaju a takvi i umiru,bez razlike na mjesto i vrstu škole.

  • antea paulic 14.07.2015.

    Čovjek govori i iskustva, i on je bio u inozemstvu za vrijeme Domovinskog rata dok su drugi branili Hrvatsku! I vidimo dokle je dogurao, čak se voza avionom i helikopterom gdje god mu se prohtije!

Komentiraj...
Vidi sve komentare