To je to što me zanima!

Zoran Milanović će napustiti Sabor, u srijedu šalje zahtjev

U SDP-u kažu da će u zahtjevu vjerojatno stajati da ga se aktivira sredinom ili krajem mjeseca, a razlog je činjenica da Milanović još nije uspio riješiti neke statusne probleme
Vidi originalni članak

Bivši premijer Zoran Milanović će u srijedu u Sabor dostaviti zahtjev da se njegov zastupnički mandat stavi u mirovanje, no tek za dva ili tri tjedna, piše Novi list.

U SDP-u kažu da će u zahtjevu vjerojatno stajati da ga se aktivira sredinom ili krajem mjeseca, a razlog je činjenica da Milanović još nije uspio riješiti neke statusne probleme, primjerice, osiguranje za djecu i slično, piše spomenuti list.

Naime, Milanović neće koristiti povlasticu da kao bivši dužnosnik dobiva punu plaću još tri mjeseca i polovicu tog iznosa još toliko, pa stoga neće imati određeno razdoblje za prilagodbu na činjenicu da više nema primanja iz državnog proračuna. Premda postoje i zakonska tumačenja da bi Milanović, koji je državni dužnosnik kontinuirano od 2008. godine, imao pravo i na institut "šest plus šest", on je sam prošli tjedan rekao u Rijeci da neće tražiti niti "tri plus tri".

Idi na 24sata

Komentari 175

  • Linz 01.02.2017.

    Jel' ovo onaj što je pao sa transportera ???

  • purgerica prva 01.02.2017.

    Ja bi se kladila, evo, ima li vas, ovaj će prvom zgodom opet "uskočiti" u politiku! Sam čeka iz prikrajka, pa nije to lik za ozbiljan posao, a i tko bi sa njim radio. Spavati do 10 h, potom dan provesti u "AS-u", navečer u "Pepermintu"! Pa dva puta helićem tjedno u RI do Ivone! Kak on može raditi? Sam u sdp-u! A i tam je novac na dohvat ruke kak i pelinkovci u gratis kafiću!

  • Karatebuba 01.02.2017.

    Hohstapler obicni!

Komentiraj...
Vidi sve komentare