To je to što me zanima!

Zoran Milanović na trilaterali u Beču s Pahorom i Bellenom

Tijekom boravka u Beču, predsjednik Milanović održat će i bilateralni sastanak s predsjednikom Austrije Van der Bellenom, na kojemu će se razgovarati i o Inicijativi za više ambicija u području klimatskih promjena
Vidi originalni članak

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović u radnom je posjetu Republici Austriji, u Beču, 8. srpnja 2020.  godine, gdje sudjeluje na trilateralnom sastanku šefova država Republike Austrije, Republike Slovenije i Republike Hrvatske.

Trilateralni sastanak predsjednika Republike Austrije Alexandera Van der Bellena, predsjednika Republike Slovenije Boruta Pahora i predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića održava se u Hofburgu. Trojica predsjednika razgovarat će, između ostaloga, o posljedicama koje je u Europi izazvala pandemija koronavirusa. 

Tijekom boravka u Beču, predsjednik Milanović održat će i bilateralni sastanak s predsjednikom Austrije Van der Bellenom, na kojemu će se razgovarati i o Inicijativi za više ambicija u području klimatskih promjena. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Miške 09.07.2020.

    Lijepo je vidjeti kršnog Livanjskog Sinjanina umjesto kratkonoge Barbike na visokim štiklama ispod perike i američkog zubala.

  • Miške 09.07.2020.

    Keiser Schmar ( ne čmar).

  • iskra21 08.07.2020.

    Najbolji si Zoki! Ponosna sam Hrvatica!

Komentiraj...
Vidi sve komentare