To je to što me zanima!

Zoran Milanović podupire zakon o zabrani pušenja

Zoran Milanović podupro je dogovor da se zabrani pušenje na javnim mjestima, ističući kako podupire sve što će unaprijediti zdravlje ljudi
Vidi originalni članak

Zabrana pušenja na javnim mjestima trend je u svijetu, a budući da je to individualna stvar, treba pušiti tamo gdje ne smeta drugima, izjavio je predsjednik Stjepan Mesić komentirajući najavu HDZ-a i žuto-zelene koalicije da će u prvoj godini mandata prioritet biti i zabrana pušenja na javnim mjestima.
- U svakom slučaju na mene se ta odredba ne odnosi, jer ne pušim već devet godina i moram reći da mi je sasvim dobro- rekao je Mesić na božićnom domjenku Srpskog narodnog vijeća. Šef SDP-a, Zoran Milanović, također je podržao odredbu o zabrani pušenja na javnim mjestima, no napomenuo je da se odluke ne trebaju donositi preko noći.
- Važno je da se takve odluke ne donose bez kvalitetne analize kao što je to bio slučaj prije četiri godine kada je donesen zakon o 0 promila. To je klasičan način kako HDZ donosi odluke i kako odluke ne bi trebalo donositi, poručio je Milanović. Napomenuo je da u Hrvatskoj ima puno važnijih pitanja od zabrane pušenja poput zdravstvenog sustava koji je pred kolapsom, a o tome od koalicijskih partnera nismo ništa čuli kao ni o financijskim problemima građana ili o rastu cijena nad kojima Vlada nema nikakvu kontrolu- zaključio je Milanović. Dogovor buduće vladajuće koalicije da se neće raspisivati referendum za NATO nazvao je "uobičajenom praksom HDZ-a".
- Interesantno je da su ankete relevantne kad je riječ o referendumu za NATO, a nisu kad je riječ o izlaznim anketama s birališta- kazao je Milanović.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • entoni 10.01.2008.

    Popušio je nitko njemu ne želi popušiti i eto sad je i zoki protiv pušenja....

  • Mucek 07.01.2008.

    M a nije stvar hoće li ili neće zabraniti pušenje i vratit nama hrvatima promile ,nego je bit u startu natrpat hrpu novih zakona tako da narod nebi osjetio neko olakšanje s dolaskom nove vlasti!!

  • user_682 06.01.2008.

    konji,svi od reda!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare