To je to što me zanima!

Zoran Milanović: Uvest ćemo porez na Sanadera

Smijenit ćemo ovu vlast jer smo bolji, pošteniji i znamo kako, dok su oni korumpirani, ne razumiju, ne znaju i lažu, poručio je Milanović
Vidi originalni članak

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović poručio je na stranačkom predizbornom skupu u Velikoj Gorici kako je davno došlo vrijeme da Ivo Sanader i HDZ odu, a da je pitanje je li bilo vrijeme da uopće dođu na vlast. Milanović je HDZ-ovcima zahvalio što SDP, kaže, besplatno reklamiraju na svojim predizbornim plakatima, ali im je i poručio da hrvatske građane prestanu lagati kako SDP želi legalizirati drogu, porezno ih opteretiti i uvesti kamate na štednju. Istaknuo je da SDP kani dekriminalizirati, odnosno prekršajno kažnjavati posjedovanje lakih droga, a ne legalizirati droge. Također je rekao da ne namjerava uvesti kamatu na štednju, jer je, kaže, teško očekivati da građani nakon četiri godine HDZ-ove vlasti uopće imaju ušteđevinu.
- Želimo oporezovati one koji ne mogu dokazati podrijetlo svoje imovine, poput Sanadera koji ima ogromnu pokretnu i nepokretnu imovinu o kojoj šuti. To je porez na Sanadera i njemu slične - rekao je Milanović.
- Smijenit ćemo ovu vlast jer smo bolji, pošteniji i znamo kako, dok su oni korumpirani, ne razumiju, ne znaju i lažu - poručio je.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • entoni 22.11.2007.

    Milanoviću daj pokaži šta sve imaš pa ako pobjediš da se zna , bez veze skačeš na Sanadera kaj si samo za njega čuo u državi ima lopova i lopovica i ratnih profitera to ti nije Sanader ! Zakaj nisi u HDZ-u kao tvoj otac Stjepan to ne kužim,ali se nadam da češ biti u oporbi dok si u SDP-u !

  • Snow White 21.11.2007.

    @prizemlje: ajme djetinjastog komenta, odi kozmeticaru! hahaha!! sve vise vidim kakvi ljudi glasaju za hdz...

  • prizemlje 27.10.2007.

    MILANČEEE POSJETI KOZMETIČARA::Koliko se taj pjeni na HDZ u zadnje vrijeme,sav je bubuljičav(FUUJ)i mogao bi malo kozmetičaru,,,a kako je jadan i zelen jasno vidljivo iz emisije OTVORENO na HTV1,haha kako je smiješan bio,ministrica Kitarović mu pojašnjava kao malom djetetu o zakonima a jadni Milanče se toliko uspjenio da sam sebe pobija na kraju u izjavama,hahaha s guštom ću pratiti sva sučeljavanja u predizbornoj(s Milanovićem naravno)ali glas moj dobiti neće NARAVNO....Partizani nikad glas moj neće dobiti,jer sam dragovoljac dom.rata,invalid i kršćanin prije svega a to ne ide sa ideologijom SDP...

Komentiraj...
Vidi sve komentare