To je to što me zanima!

Zove svjedoke iz ćelije?! USKOK je dobio dojavu da župan Damir Dekanić telefonira iz zatvora

Župan Damir Dekanić uhićen je sredinom ožujka zbog sumnje da je u alkoholiziranom stanju upravljao službenim vozilom i skrivio prometnu nesreću u Cerni. Navodno sad iz zatvora zove svjedoke
Vidi originalni članak

Vukovarsko-srijemski župan Damir Dekanić, koji je pijan skrivio nesreću i pokušao to zataškati, izazvao je novi skandal. Kako javlja RTL Danas, osječki USKOK dobio je dojavu u kojoj ih upozoravaju da Dekanić iz zatvora koristi telefon. A zove - svjedoke. 

- Mobilni telefon mu posuđuje izvjesni XY iz Vinkovaca, koji se nalazi isto u istražnom zatvoru u Osijeku zbog dilanja droge - stoji u prijavi. USKOK još nije krenuo u pretragu. 

ŽUPANOVA HOBOTNICA ZATAŠKAVANJA Damir Dekanić i prije sređivao očevid? I nakon nesreće iz 2019. utvrdili nepravilnosti u policiji...

Krešo Jelenko, glasnogovornik Sindikata pravosudne policije kaže da sigurno ima mobitela po ćelijama za koje pravosudni policajac ni ne može znati. 

- Može ga naći slučajno ili po dojavi zatvorenika. Mobitel se može kriti u dovratnicima, u prozorima, tetrapacima mlijeka, cipelama. Svi su inovativni, oni sjede i samo razmišljaju kako će proći mobitel i gdje će ga sakriti. Najveći je problem što nemaju blokator signala ni lokator signala - rekao je. 

ODRŽAO KONFERENCIJU Nikola Kajkić optužio ministra Božinovića da je pokušao zataškati slučaj Dekanić

Dekanić se, navodi RTL, nalazi u "povlaštenoj sobi" i ima cimera. Davor Ćavar, njegov odvjetnik, posjećuje ga gotovo svaki drugi dan. Kaže kako vjeruje da će se svi svjedoci ispitati do kraja idućeg tjedna. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 07.04.2023.

    Mora da su institucije jako ponosne….kako i šta rade. Ili je ipak samo stvar u iskaznici, funkciji i fotelji.

  • Sport10 07.04.2023.

    hdz,a što možeš tu dobroga očekivati, nista dobroga,vidiš da organe reda prave magarcima

  • sugr13 07.04.2023.

    Only in Croatia....

Komentiraj...
Vidi sve komentare