To je to što me zanima!

Zaronio za rekord: Ronilac (49) šest dana proveo pod vodom

Nakon izrona, rekao je kako želi hot dog, pivo i vrući tuš. Ostali ronioci su uz njega naizmjence boravili dok je spavao, a medicinsko osoblje isto je bilo u blizini
Vidi originalni članak

Ronilac iz Tennesseeja vjeruje da je postigao svjetski rekord nakon što je pod vodom proveo šest dana, piše AP. Jerry Hall je izronio u jezeru South Holton u Bristolu u 13.42 sati u petak. Zaronio je točno u podne 27. srpnja. Zaron je trajao točno šest dana, jedan sat i 42 minute. 

Njegova trenerica Ella Helton kazala je kako je trenutak izrona bio vrlo emotivan. 

Hall (49) je raniji rekord urona od pet dana postavio 2008. godine. Rezultat je certificirala i Guinnessova knjiga rekorda. 

Ovaj uron imao je humanitarni karakter jer je Hall prikupljao novac za djecu. Procjenjuju da je tijekom svojeg pothvata izgubio oko 13 kilograma jer nije jeo i pio je samo vodu. Prije urona namjerno se udebljao oko 6 kilograma. Nakon izrona, rekao je kako želi hot dog, pivo i vrući tuš. Ostali ronioci su uz njega naizmjence boravili dok je spavao, a medicinsko osoblje isto je bilo u blizini. 

Helton je kazala kako je Jerryju ovo vjerojatno posljednji takav pothvat zbog godina, a uskoro bi trebali podatke o uronu odnijeti u Guinness na ovjeru. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • WOMANIZER 07.08.2013.

    ajde, dobro je! budalaština nije iz objesti nego u humanitarne svrhe!

  • tuv1 07.08.2013.

    tanka je linija izmedu ludosti ... i gluposti :)

  • cruwell123 07.08.2013.

    evo rjesenja za sve koji zele smrsavit

Komentiraj...
Vidi sve komentare