To je to što me zanima!

Žrtva razornog uragana: Lovio je savršene valove pa poginuo

Zander Venezia (16) je surfao s prijateljima. Prevrnuo ga je val. Pokušali su ga što prije iznijeti iz mora, ali to nije bilo tako jednostavno. Kada je stigao u bolnicu, disao je, ali nije reagirao na podražaje
Vidi originalni članak

Zander Venezia (16), profesionalni surfer platio je životom "lov" na savršene valove. Tijekom uragana Irma s prijateljima je u utorak krenuo s Barbadosa surfati u Karipsko more. Pao je i poginuo. 

- Prevrnuo ga je val. Zander je počeo krvariti i više se nije micao. Pokušali smo ga što prije iznijeti iz mora, ali to je zbog oluje bilo teško. Mjesto na kojem su surfali je puno oštrog kamenja - rekao je njegov kolega surfer Alan Burke.

Kada je stigao u bolnicu, Venezia je disao, ali nije reagirao na podražaje. Burke je otkrio da su mu posljednje riječi bile : "Ovo je bio najbolji val u mojem životu". 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 08.09.2017.

    16 godina i profesionalni surfer a ni skolu nine zavrsio pa sta vi pisete lipo napisite balavac bez mozga pocinio samoubojstvo i netriba ga zalit zalite ljude koji su u uraganu poginili i sve izgubili

  • Zeleni_Zub 07.09.2017.

    Nije zrtva vec prirodna selekcija

  • otocan 07.09.2017.

    Mladost ludost. Rip

Komentiraj...
Vidi sve komentare