To je to što me zanima!

'Žrtva sam laži, protiv mene se urotila cijela jedna stranka'

Bivši varaždinski gradonačelnik dao je u ponedjeljak svoj prvi intervju nakon izlaska iz pritvora. Rekao je kako je u Remetincu bilo stresno no kako je ostao pribran
Vidi originalni članak

Bivši varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok dao je u ponedjeljak svoj prvi intervju nakon izlaska iz pritvora na županijskoj postaji Radio Varaždin. 

– U Remetincu je bilo stresno, trebalo je to izdržati, a ne bih to poželio ni svom najgorem neprijatelju. Međutim, ja sam se snašao i ostao pribran – rekao je Čehok koji je u Remetincu proveo 48 dana. Dodao je da bi mogao izdržati i dulje, ali da je u konačnici dao ostavku na mjesto gradonačelnika jer je želio izaći iz pritvora i vratiti se obitelji. Uvjeren je da i dalje uživa podršku velike većine građana te da je posljednjih pet godina bio žrtva podmetanja, laži i izmišljotina te da se protiv njega urotila cijela jedna stranka. Nije se izjašnjavao o kandidatima za gradonačelnika o kojima će građani odlučivati u nedjelju, 16. listopada,  već je samo rekao da podržava svog zamjenika Zlatka Horvata. U eteru je uzastopno tvrdio da nije kriv da je oštetio Grad za oko 30 milijuna kuna. Opravdavao je nužnost projekta mehaničko-biološke oporabe otpada i izgradnje POS stanova u Ulici Vilka Novaka u Varaždinu. 

- Danas su svi posvađani i bojim se da će to Varaždin koštati. Ne bih htio biti zloguki prorok, ali vjerujem da dolazi teško vrijeme – kazao je Čehok. Po završetku emisije, u eter su se javljali slušatelji izražavajući svoje mišljenje o bivšem gradonačelniku. Iako to nije mjerodavno, velika većina ga nije podržala.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • kinezojapanac 11.10.2011.

    Ko bi rekao da su se na tebe siromaha bez razloga okomili? Ja onako gledajući u ovu prispodobu Čehoka, vidim lopova kojeg majka rađa jednom u 20 godina. Fura se na Isusa, a ta pribranost u PRITVORU nije jadnaka pribranosti u ZATVORU, to zapamti i o tome razmišljaj dragi moj.

  • Renaldo 11.10.2011.

    I najpošteniji se može podmititi, samo ga trebaš "pošteno" platiti.

  • feba 11.10.2011.

    Nisi ti zloguki prorok,netko je davno prokleo ovu državu kojom vladaju lopovi,lažovi,prevaranti a glupi narod ih štuje i diže u nebesa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare