To je to što me zanima!

Žrtve hladnoće: Kod Zadra su pronašli još jednu uginulu želvu

Mještani su je pronašli uginulu na plaži oko 21 sat u utorak. Kako je izvijestio Županijski centar 112 kornjaču je preuzeo veterinar koji će ju zbrinuti...
Vidi originalni članak

Dva dana nakon sto je u Novigradskom moru pronađena živa ali pothlađena divovovska kornjača glavata želva, koja je dan kasnije uginula u pulskom Aquariumu, na plaži Guline pokraj Pridrage pronađena je još jedna glavata želva. 

Mještani su je pronašli uginulu na plaži oko 21 sat u utorak. Kako je izvijestio Županijski centar 112 kornjaču je preuzeo veterinar koji će ju zbrinuti. 

Prema svemu sudeći nesretne životinje uginule su uslijed velike hladnoće koja zadnjih dana u kombinaciji s burom vlada u Dalmaciji.
 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • nijetebriga 11.01.2017.

    E jadnice, kud si ti zalutala u Jadransko more...

  • Rumpelstiltskin 11.01.2017.

    Kmeeeee, dal vi tu mene malo zaj... hočete reći da su te kornjače tako glupe da se smrznu u moru gdje ima još živine koja se nije smrzla, pa one osjećaju situaciju u moru deset puta bolje od čovjeka i to još kornjača koja živi u moru 50god. koje gluposti za poludjet, netko možda bacio par akumulatora u more ona došla malo srk i samo na leđa.

  • lozinka11 11.01.2017.

    Dugo ovako minus nije upekao... Naravno, svako "zlo" za neko dobro...treba svake zime da bude barem 2 tjedna ovako...Vjerojatno ste mnogi primjetili koliko se nakotilo smrdljivih martina, onih naranđastih bubamara....e ja danas otišao nešto na tavan, a tamo na stotine krepanih smrdljivaca, a vidjeh i bubamara...vjerojatno će stradati i muhe, pogotovo one zujare, kao i komarci...

Komentiraj...
Vidi sve komentare