To je to što me zanima!

Zuckerbergu hakirali profil i morali su mu ukloniti stranicu

Hakeri su u srijedu upali na stranicu osnivača Facebooka, Marca Zuckerberga i ostavili mu poruku u kojoj se pitaju zašto Facebook ne postane socijalno poduzeće
Vidi originalni članak

Neka hakiranje počne. Ako Facebooku nedostaje novaca zašto se ne transformira u socijalno poduzeće umjesto da se obraća bankama u potrazi za kreditima - poruka je koju su hakeri ostavili na profilu Marca Zuckerberga, prenosi Newser.  

Termin Socijalno poduzeće izmislio je dobitnik Nobelove nagrade za mir Muhammad Yunus. On definira socijalno poduzeće kao potpuno novi način korištenja kreativne energije poslovanja kojim se rješavaju problemi poput siromaštva, zagađenja okoliša, neprimjerene zdravstvene skrbi, nedostatka obrazovanja.

Nedugo nakon objave, hakerska poruka dobila je više od 1800 "lajkova"  i 500-tinjak komentara. Nakon što je otkriven hakerski upad, Facebook je izbrisao Zuckerbergovu stranicu

Idi na 24sata

Komentari 1

  • gawran 27.01.2011.

    Socijalno poduzece? A da vi salabajzeri nadjete PRAVI posao skup sa ovim Zukerbergom ha? Mjesto da unistavate zivote sa fejsom, trebali su ga odavno zabranit!

Komentiraj...
Vidi sve komentare