To je to što me zanima!

Mještani: 'Župnik bake ispituje o seksu, ne želi krstiti djecu' Župnik: 'To su sve idiotarije'

Župnik Ivan Mikšić 2009. završio je u medijima zbog navodnog harača. Od 2019. je u Oborovu gdje su nam se župljani požalili na njegov odnos prema njima. Javio nam se odmah na poziv i pojasnio svoju stranu priče...
Vidi originalni članak

Ogorčeni smo na našeg svećenika. Odbija nam krstiti djecu, bake nam ispituje na ispovijedima o seksualnim odnosima, zbog čega više ne idu ni na mise, naplaćuje nam harač, a uz to je u jeku korone negirao postojanje virus i držao mise. Što je najgore, skinuo je crvenu naljepnicu s crkve i uredno drži mise, žale nam se vjernici Oborova u Sisačko-moslavačkoj županiji na župnika Ivana Miškića. 
Ovo nije prvi put da se župljani na Miškića žale, jer su mediji još 2009. godine pisali kako je od vjernika u bivšoj župi tražio da plate oko 400 kuna po kućanstvu.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 4

  • theshitdisturber 30.06.2021.

    ma sve izmišljotine. Oni su svi sveci.

  • 30.06.2021.

    Evo nabavila pretplatu samo da procitam sto su novinari isli drobiti. I lijepo vam je pater sve objasnio. Na milimetar. Pozdrav padre! Nadam se da ce crkvu brzo obnoviti. I da ce uvrijedjena  'katolicka' elita smanjit dozivljaj, al' to ne ide samo tako.No vi to vec dobro znate :)  Za one koji nemaju pretplatu - vidljivi naslov je kao i obicno cista insinuacija i laz.. ali naravno ne vidi se sto je 'optuzeni' imao za reci. 

  • blacknight 29.06.2021.

    Obrisali su mi komentar jer sam napisao da svecenik u mojoj župi ima curu koja je moja susjeda. Uveo joj je plin u kucu i vozi njegov auto. Tata joj je sretan jer više ne mora skuriti 20m drva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare