To je to što me zanima!

Žužul ostaje u pritvoru, a ostali se brane sa slobode

Četvoricu osumnjičenih u akciji Nesklad pustili su u utorak iz pritvora da se brane sa slobode. U pritvoru su jedino zadržali vlasnika Skladgradnje Slavena Žužula
Vidi originalni članak

Osumnjičenima u aferi HAC, bivšem predsjedniku uprave Jurici Prskalu, članu uprave Mariju Lovrinčeviću, direktoru Sektora građenja Goranu Legcu i glavnom inženjeru u tunelima Željku Kandžiji Županijski je sud u Zagrebu ukinuo pritvor. Ispitali su svi relevantni svjedoci, pa nije bilo razloga da ih se zadrži. U pritvoru je ostao samo direktor i vlasnik Skladgradnje, Slaven Žužul, a o njegovom puštanju na slobodu odlučivat će se u srijedu. Uskok je zatražio proširenje istrage protiv njega, kao i produljenje pritvora. Radi se navodno o istrazi vezanoj uz porezni nadzor iz 2004. i 2005.godine u kojem su nađene nepravilnosti.
- Zahtjev Uskoka nije vezan uz ovaj spis, a sutra će sudac odlučivati je li za taj spis nadležan sud u Splitu ili u Zagrebu - rekao je Žužulov branitelj Ante Madunić. Petoricu osumnjičenu u aferi HAC terete da su bojanjem tunela oštetili državni proračun za 22 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • sonijakodimi 09.02.2010.

    svaka čast lopinama imali su muda za takvo šta a sad na havaje malo odmorit se i dabogda vas pojo sve morski pas lopine

  • ja601 09.02.2010.

    Ha,ha,ha, jeste vidjeli kako se slatko smijulje, za mjesec dana robije par milijuna evrića u džep, daj Jaco pa ja bi i koju godinu odležao za te novce. Drugarice Jaco di da se prijavim....

  • dgergea112233 09.02.2010.

    I onda hervegovci pricaju kako su oni hrvatsku doveli do finala u rukometu, pitam ja sad hercegovce, koliko je od ovih hercegovaca?

Komentiraj...
Vidi sve komentare