To je to što me zanima!

Meteorit? Nijemce oduševio sjajni trag na nebu na Badnjak

Snimka, koja traje oko pola minute, brzo je osvanula na internetu i potaknula brojne upite. Iz njemačkog centra za svemir priopćili su da se bez sumnje radi o meteoru
Vidi originalni članak

Znatiželju mnogih izazvao je sjajni trag na nebu koji se tijekom badnje večeri pojavio iznad jednog dijela Njemačke. Goruću kuglu vidjelo je nekoliko stotina ljudi na istoku, zapadu i jugozapadu zemlje, a neki su pojavu uspjeli i snimiti mobitelom. 

Snimka, koja traje oko pola minute, brzo je osvanula na internetu i potaknula brojne upite. Iz njemačkog centra za svemir (DLR) priopćili su kako se bez sumnje radilo o meteoritu.

- Svake godine padne do 200 tona tvari na Zemlju, a ponekad ima i većih komada - rekao je glasnogovornik DLR-a za list Westdeutsche Allgemeine Zeitung.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • icetree 26.12.2011.

    Oprostite 24 sata,zivim u njemackoj i moram vas ispraviti....nije nitko u Njemackoj ni izjavo ni napisao da je to meteorit....ako niste sposobni pisati istinite vijesti bolje nemojte nista jer je tu na svim televizijama izjavljeno da je to jedan dio sojuz-a a ne da je meteorit....Hvala

  • bole29 26.12.2011.

    samo da ne ispadne da se u njemačkoj rodio novi Mesija.....

  • helloo 25.12.2011.

    Djed Božićnjak proletio :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare