To je to što me zanima!

Zvijezda slavi 105. rođendan!

Utemeljena na tradiciji, izvrsnosti i inovativnosti, Zvijezda je od samih početaka, od 1916. godine, predstavila niz proizvoda koji su neizostavni u svakom kućanstvu, a sada su tržištu predstavili još noviteta
Vidi originalni članak

Dobri poslovni rezultati, ulazak u novu kategoriju plant based proizvoda i povjerenje potrošača obilježavaju prvih 105 godina poslovanja Zvijezde, koliko ova proizvodna tvrtka slavi u rujnu 2021. godine.

POPULARNI UMAK Majoneza je nastala slučajno u 17. stoljeću, a donosimo vam i recept kako napraviti domaću

- Ovog rujna obilježavamo 105 godina kako predvodimo trendove i uvodimo inovativne proizvode koji odgovaraju potrebama potrošača. Drago nam je da potrošači to prepoznaju i što nam dobri rezultati otvaraju vrata za partnerstva koja imamo s Udrugom Zagreb za sindrom Down i Udrugom slijepih Zagreb s kojima radimo na osnaživanju članova društva koji nisu toliko vidljivi, te ćemo u tom smjeru i nastaviti vraćati svoj doprinos zajednici - rekao je Tomislav Alagušić, direktor Zvijezde.

Utemeljena na tradiciji, izvrsnosti i inovativnosti, Zvijezda je od samih početaka, 1916. godine predstavila niz proizvoda koji su neizostavni u svakom kućanstvu. Prema BRANDpuls istraživanju, Zvijezdino suncokretovo ulje najsnažnija je robna marka i prvi izbor potrošača u Hrvatskoj, dok je Zvijezda majoneza treći najsnažniji brand u Hrvatskoj.

PROMO Meza je bezveze kad nema Zvijezda Pivoneze

- Unatoč izazovima koji nas nisu zaobišli tijekom pandemije, zahvaljujući povjerenju potrošača i održavanju kvalitete proizvoda, s fokusom našeg tima na inoviranje, 105. obljetnicu Zvijezdina poslovanja dočekali smo s dobrim rezultatima - izjavio je Tomislav Alagušić, direktor Zvijezde.

Obljetnicu prate i izvrsni poslovni rezultati. U prvih osam mjeseci 2021. Zvijezda je prodala 20,7% više gotove robe nego u istom razdoblju lani. Fokus na usavršavanje proizvodnje, modernizaciju i predstavljanje novih proizvoda odrazio se i na odlične rezultate u izvozu, mjerljive u rastu količinskog izvoza za 55%, u odnosu na 2020.

NEOBIČAN NAPITAK Napravili pivo s okusom slanine za sve one koji obožavaju oboje

Na tržištu su predstavili i niz noviteta pod Zvijezdinim brendom poput delikates majoneze s dodatkom tamnog piva, namaz Butissimo, a sada je u suradnji s PIK Vrbovcem razvila cijelu novu liniju proizvoda – Planet of plants koja predstavlja prvu hrvatsku inovativnu plant based liniju od sedam proizvoda od kojih niti jedan ne sadržava jaja, gluten i soju, a zbog čega su pogodni i za vegane i vegetarijance, kao i za fleksitarijance.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare