To je to što me zanima!

Zviždač o NLO-ima svjedočit će u Kongresu: 'Imamo tehnologiju koja nije nastala na Zemlji'

Tim Burchett je rekao da želi da savezna vlada objavi zapise o NLO-ima i dodao da će svjedoci sljedeći tjedan "otvoreno govoriti javnosti o svojim iskustvima"
Vidi originalni članak

Saslušanje o neidentificiranim zračnim fenomenima, koji se često nazivaju "UAP" ili "NLO", održat će se idući tjedan pred američkim Kongresom, najavio je zastupnik Tim Burchett na konferenciji za novinare u četvrtak.

Rekao je da će odbor saslušati iskaze triju svjedoka: Davida Gruscha, bivšeg dužnosnika američke obavještajne službe; David Fravor, bivši zapovjednik mornarice; i Ryan Graves , bivši mornarički pilot. 

- Graves i Fravor tvrde da su uočili UAP-ove - rekao je Burchett, a Grusch je tvrdio da su SAD vratile " netaknuta i djelomično netaknuta " vozila neljudskog porijekla.

Burchett i drugi zastupnici optužili su dužnosnike obrane da blokiraju kongresne istrage o NLO-ima. U prošlotjednom intervjuu, Burchett je tvrdio da jedan od prethodnih svjedoka odbora neće svjedočiti "zbog pritiska Pentagona".

- Dužnosnici u Ministarstvu obrane i bivši obavještajni dužnosnici rekli su mi da imamo tehnologiju koja nije nastala na Zemlji - rekao je Christopher Mellon, bivši zamjenik pomoćnika ministra obrane za obavještajne poslove za NewsNation Cuomo.

ANALIZA NEOBJAŠNJIVIH FENOMENA VIDEO Bivši obavještajac SAD-a tvrdi: 'Vlada posjeduje i skriva dokaze o netaknutim NLO-ima'

- Ovo je prilika da američki narod bolje shvati zašto toliko mnogo ljudi u Kongresu zapravo ozbiljno shvaća ideju da postoje NLO-i i da oni ulaze u zračni prostor SAD-a. Amerikanci će saznati da SAD možda posjeduje izvanzemaljsku tehnologiju nastalu kao dio tuđeg svemirskog programa - rekao je Mellon.

Burchett je rekao da želi da savezna vlada objavi zapise o NLO-ima i dodao da će svjedoci sljedeći tjedan "otvoreno govoriti javnosti o svojim iskustvima".

Glasnogovornik Ministarstva obrane nije odmah odgovorio na zahtjev za komentar.

JEZIVO UPOZORENJE IRSKOG PROFESORA: 'Vanzemaljci će imati oružje za uništenje ljudi. Neće nas puno pitati. Ovo moramo napraviti...'

Rasprave o mogućim viđenjima NLO-a posljednjih su godina dobile sve veću pozornost,  osobito na Capitol Hillu.

Predsjednik obavještajnog odbora Senata Mark Warner, D-Va., rekao je novinarima u četvrtak da će biti "zainteresiran čuti" što će biti rečeno na saslušanju sljedećeg tjedna, dodajući da u slučaju njegovog odbora, "nastojimo tretirati svakog zviždača s ozbiljnost i poštovanje."

NLO-i su često sinonim za vanzemaljce u popularnoj kulturi, ali prvobitno izvješće Pentagona objavljeno 2021. nije pronašlo dokaze koji povezuju neidentificirane objekte s izvanzemaljskim životom. Pentagon je  posljednjih godina primio stotine izvješća o NLO-ima , a čini se da su mnogi od njih baloni ili dronovi, prema  prošlogodišnjem izvješću iz ureda ravnatelja nacionalne obavještajne službe.

Idi na 24sata

Komentari 89

  • Mauro Biglino Knjige bez Boga 26.07.2023.

    The phenomenon i Moments of contact 2022. Kad to pogledaju hejteri, onda tek mozemo uc u neku raspravu. Bez toga, rade nemojte pisat o kojekavim teorijama zavjera sa 10minuta iskustva sa ovakvim temama. Nema mi draze kad neko nije u ovakvim temama, krene drza lekciju onima koji posvete citav zivot proucavajuci ove stvari 🤮

  • Moriento Fernandes 26.07.2023.

    Prica koju mora prvo prihvatiti javnost da bi Kongres odobrio stotine milijardi za nove vojne tehnologije 😅😅😅😅

  • Piver 26.07.2023.

    Haunebu III i prijasnje verzije su bile zemaljske....

Komentiraj...
Vidi sve komentare