To je to što me zanima!

Zvonimir Troskot je MOST-ov kandidat za gradonačelnika

MOST je večeras na svojim Facebook stranicama objavio da će njihov kandidat za zagrebačkog gradonačelnika biti Zvonimir Troskot
Vidi originalni članak

Mostov kandidat za zagrebačkog gradonačelnika bit će saborski zastupnik Zvonimir Troskot.

 - Idemo u bitku za Zagreb, naš kandidat za gradonačelnika je Zvonimir Troskot -  stoji u objavi na službenoj Facebook stranici stranke MOST. 

 - Naš Zvonimir Troskot bio je financijski menadžer i revizor velikih svjetskih kompanija, vodio je jednu od najvećih referendumskih inicijativa u Hrvatskoj te bio golman Dinama i hrvatske juniorske nogometne reprezentacije do 18 godina - napisao je Most navodeći Troskotove kvalifikacije. 

 - Zvonimir je u krugovima Mosta iznimno poštovan zbog svojeg pristupa ljudima, koji je pun empatije i razumijevanja za druge. S druge strane Zvonimir, odnosno Zvone ili Troki kako ga od milja zovu prijatelji i stranački kolege, čovjek je koji teži strukturi i organizaciji. Ima izražene liderske osobine, veliki je radnik koji ljude u Most privlači vlastitim primjerom. Pozitivnog je duha, a sve osvaja iskrenošću. Za svaki problem, odmah traži rješenje. Želi vratiti povjerenje građana u politiku i političare - stoji u objavi. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Usora1 14.12.2020.

    vidim partijski trolovi i bandicevi pijuni u ofenzivi. obziromna reference ovaj gospodin bio bi veliki dobitak za zagreb iako sam misljenja da su kandidata trebali iznjedriti dp, most i suverenisti jer bandic uz podrzku hdz-a vec je dugo u kampanji............

  • grmalj020 14.12.2020.

    Troskot je prihvaćanjem kandidature pokazao da je ili odani vojnik svoje stranke koji se svjesno žrtvuje, ili da je glup. Da Most ima ikakvog izgleda ostvariti dobar rezultat, kandidati bi bili Grmoja ili Raspudići. Budući da ovih troje političkih mlatimudana ne žele sebi priskrbiti doživotni epitet bivših kandidata za gradonačelnika Zagreba, isturili su Troskota.

  • maromaro72 14.12.2020.

    Odličan izbor, taj vjerujem ne zna da Zagreb ima i rijeku.Baš pravi izbor.

Komentiraj...
Vidi sve komentare