To je to što me zanima!

Zvornik 'na nogama': Dojava o bombi evakuirala zgradu suda

BiH: Tajnica suda dobila je anonimnu dojavu i odmah je nazvala policiju. Pirotehničari i policija su pregledali zgradu i utvrdili da je dojava bila lažna
Vidi originalni članak

Nakon anonimne dojave o bombi, u ponedjeljak je evakuirana zgrada suda u Zvorniku u BiH. Tajnica suda dobila je anonimnu dojavu i odmah je nazvala policiju. Pirotehničari i policija su pregledali zgradu i utvrđeno je da je dojava bila lažna, piše Dnevni avaz.

Podsjetimo, policija i odgovorne službe su i dalje u pripravnosti nakon što je prošlog tjedna Nerdin Ibrić (24) upao u policijsku postaju u Zvorniku i ubio policajca Dragana Đurića, a ranio još dvojicu. Napadač je u razmjeni vatre ubijen. 

Ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić rekao je u subotu navečer da su od jedne partnerske službe iz regije dobili podatak o mogućnosti novog terorističkog napada. Mektić je rekao da su sve sigurnosne agencije u BiH ozbiljno shvatile i reagirale na ovu informaciju.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • LjiljanaMilovanovic 04.05.2015.

    Samo tako palite vatru uznemirite narod a vi kradite za to vrijeme. Narod je bure g..... samo bure treba prevrniti i dobro zakuhati.

  • KozaRoza 04.05.2015.

    Tko zeli rat, nek' mu doma bude. Tak.

  • kokaza5 04.05.2015.

    Užas što zli ljudi rade.

Komentiraj...
Vidi sve komentare