To je to što me zanima!

Nike Coast run - Nikeova utrka duž cijele Hrvatske obale

Predstavljajući svoje nove prozivode i aplikaciju Nike +, tvrtka Nike je za ovo ljeto organizirala utrku uz obalu Hrvatske, Coast Run u kojoj je sudjelovalo pet ekipa
Vidi originalni članak

Radi se o specifičnoj utrci koju je obilježilo puno prijeđenih kilometara, koja je obišla najljepše obalne gradove Hrvatske te kroz koju su se pokazali određeni noviteti i mogućnosti Nike opreme.

Projekt Coast Run bio je  početak priče, koja završava 29. rujna 2012., velikom utrkom We Run na kojoj će nastupiti veliki broj građana, ali i osoba iz javnog i društvenog života Hrvatske. Utrka koja uz sportski ima i zabavni karakter, a uz brojne novitete za sve sudionike pripremljen je i koncert iznenađenja.

Nike Coast Run utrka okupila je 5 timova entuzijasta koji su svoje slobodno vrijeme odlučili provesti stavljajući pred sebe veliki trkački izazov.

Tough Runnersi, Pump Runnersi, Hype Runnersi, Proof Runnersi I Flash Runnersi timovi su koji su u periodu od mjesec dana pretrčali našu obalu od Molunata do Savudrije, ukupno 1652+ km.

Impresivne rezultate pokazali su i u pojedinačnim Nike+ ciljevima koje su si zadali prije početka same utrke. Ekipa je na svoje smartphonove skinula Nike+ aplikaciju kako bi pratili napredak kroz trčanje.

Najveći broj pretrčanih kilometara u kontinuitetu, najbrže pretrčan kilometar, najviše pretrčanih kilometara samo su neki od Nike + ciljeva koji su naše timove motivirali da daju ono najbolje od sebe.

Tako su Hype Runnersi, dinamičan i izdržljiv tim trkača s iznimnom količinom energije pretrčali najviše kilometara točnije 731 km.

Najznačajnija karakteristika svih timova je izdržljivost koja za sobom povlači i ambicioznost. Flash Runners su trkači koji su brzi, eksplozivni i voljni napraviti zapaženi rezultat te su svoj cilj opravdali pretrčavši najbrži kilometar.

Tim Proof Runners sastoji se od šest mladih ljudi koji su odlučili otrčati Coast Run i pritom se dobro zabaviti. Svi oni su mladi, veseli, puni snage i dobre volje. Kažu da dok trče razmišljaju o tome kako moraju biti bolji, kako ne smiju odustati. Bitno im je bilo da ne stanu i pokažu svoju izdržljivost i dobru volju. Dokazati sebi da mogu i da su uspjeli veliki im je cilj koji su I dosegli.

Snaga klade valja I CARUJE! - moto je najnabrijanijeg tima među obalnim trkačima, Pump Runnersi. Olimpijski nabijeni i bezobrazno brzi, ovi trkači ne staju ni na cilju!

Tough runnersi, tim se sastoji od pojedinaca koji su većinom izuzetno sportski aktivni i možda po osobnosti najbliži profesionalnim sportašima. Prilično su disciplinirani, sport je sastavni i izuzetno bitan dio njihovog života i trčanje po obali nije im predstavljalo nikakav strah ili problem. Cijene disciplinu,snagu i pokret pa je iz toga izvedeno i njihovo ime.

Idi na 24sata