To je to što me zanima!

„Bianco“-nova akcija s bogato opremljenim Fiat modelima!

U novoj prodajnoj akciji „Bianco“ je kreirana specijalna edicija za modele Grande Punto i Punto EVO te model Bravo
Vidi originalni članak

Uživajte u najnovijoj ponudi Autocommerca, najpovoljnijim Fiat modelima s bogatom opremom!

GRANDE  PUNTO I PUNTO EVO

Cijena trovratnog modela Grande Punto je 69.990 kn odnosno 78.990 za model EVO što je i više nego konkurentna cijena u odnosu na slična vozila koja se nude na tržištu a tome u prilog ide i provjereni benzinski motor od 77 ks (1.4 8v) u oba modela. Cijena od 69.990 kn je najpovoljnija cijena za model Grande Punto od njegovog lansiranja na tržište u veljači 2006. godine dok je nivo opreme usklađen sa zahtjevima kupaca.

FIAT BRAVO

U akciji „Bianco“ u ponudi je i bogato opremljen model Bravo koji se nudi u varijanti s 1.4 benzinskim motorom od 90 ks kao i dieselska varijanta s motorom 1.6 M-jet sa 105 ks. Model s benzinskim motorom je u akciji dostupan već od 102.990 kn  a s bogatog popisa opreme važno je naglasiti da Bravo Bianco u serijskoj opremi ima i alu naplatke 16“, tempomat, radio CD mp3 uređaj i komande na upravljaču presvučen kožom kao i klima uređaj. Posebna pogodnost za FIAT BRAVO BIANCO je financiranje sa ratom od samo 990 kuna /mjesečno.

FIAT 500

Niz akcija  je obogaćen ponudom planetarno popularnog Fiat-a 500 s mjesečnom ratom od samo 1060 kn/ mjesečno putem Unicredit leasinga, u svim Fiat salonima. Rata od 1060 kn odnosi se na Fiat 500 1.2 Pop s cijenom od  89.900,00 kn i učešćem od 25%.

U samoj akciji moguće je ostvariti kupnju uz  zamjenu vozila , staro za novo  (uz besplatnu procjenu rabljenog vozila) a vrijednost koju za rabljeni automobil nudimo samo je dokaz traženosti Fiatovih modela kako kod novih tako posebno i kod rabljenih vozila, sa jamstvom.

ALFA ROMEO

GIULIETTA, CRO automobil 2011 godine nudi se u punoj paleti motora i opreme a najnoviji u ponudi je odlični diesel agregat 2.0 JTD sa 140 KS. Za Giuliettu nudimo financiranje 50%-50% gdje kupci mogu svoj rabljeni automobil zamijeniti za novu Giuliettu i pri tome platiti 50% vrijednošću rabljenog automobila a ostalih 50% nakon godinu dana.Također je aktivna ponuda gdje kupci plaćajući niži nivo opreme (progression) dobivaju viši nivo opreme (Distinctive) uz uštedu od oko 1000 Eura/ vozilu.

Posjetite Autocommerce salone i uvjerite se u kvalitetu ponude uz najpovoljniju cijenu na tržištu!

Idi na 24sata