Obavijesti

„Bianco“-nova akcija s bogato opremljenim Fiat modelima!

„Bianco“-nova akcija s bogato opremljenim Fiat modelima!
3

U novoj prodajnoj akciji „Bianco“ je kreirana specijalna edicija za modele Grande Punto i Punto EVO te model Bravo

Uživajte u najnovijoj ponudi Autocommerca, najpovoljnijim Fiat modelima s bogatom opremom!

GRANDE  PUNTO I PUNTO EVO

Cijena trovratnog modela Grande Punto je 69.990 kn odnosno 78.990 za model EVO što je i više nego konkurentna cijena u odnosu na slična vozila koja se nude na tržištu a tome u prilog ide i provjereni benzinski motor od 77 ks (1.4 8v) u oba modela. Cijena od 69.990 kn je najpovoljnija cijena za model Grande Punto od njegovog lansiranja na tržište u veljači 2006. godine dok je nivo opreme usklađen sa zahtjevima kupaca.

FIAT BRAVO

U akciji „Bianco“ u ponudi je i bogato opremljen model Bravo koji se nudi u varijanti s 1.4 benzinskim motorom od 90 ks kao i dieselska varijanta s motorom 1.6 M-jet sa 105 ks. Model s benzinskim motorom je u akciji dostupan već od 102.990 kn  a s bogatog popisa opreme važno je naglasiti da Bravo Bianco u serijskoj opremi ima i alu naplatke 16“, tempomat, radio CD mp3 uređaj i komande na upravljaču presvučen kožom kao i klima uređaj. Posebna pogodnost za FIAT BRAVO BIANCO je financiranje sa ratom od samo 990 kuna /mjesečno.

FIAT 500

Niz akcija  je obogaćen ponudom planetarno popularnog Fiat-a 500 s mjesečnom ratom od samo 1060 kn/ mjesečno putem Unicredit leasinga, u svim Fiat salonima. Rata od 1060 kn odnosi se na Fiat 500 1.2 Pop s cijenom od  89.900,00 kn i učešćem od 25%.

U samoj akciji moguće je ostvariti kupnju uz  zamjenu vozila , staro za novo  (uz besplatnu procjenu rabljenog vozila) a vrijednost koju za rabljeni automobil nudimo samo je dokaz traženosti Fiatovih modela kako kod novih tako posebno i kod rabljenih vozila, sa jamstvom.

ALFA ROMEO

GIULIETTA, CRO automobil 2011 godine nudi se u punoj paleti motora i opreme a najnoviji u ponudi je odlični diesel agregat 2.0 JTD sa 140 KS. Za Giuliettu nudimo financiranje 50%-50% gdje kupci mogu svoj rabljeni automobil zamijeniti za novu Giuliettu i pri tome platiti 50% vrijednošću rabljenog automobila a ostalih 50% nakon godinu dana.Također je aktivna ponuda gdje kupci plaćajući niži nivo opreme (progression) dobivaju viši nivo opreme (Distinctive) uz uštedu od oko 1000 Eura/ vozilu.

Posjetite Autocommerce salone i uvjerite se u kvalitetu ponude uz najpovoljniju cijenu na tržištu!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske
Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi