To je to što me zanima!

Sudjeluj u nagradnoj igri Toshibe i osvoji put u Tokyo

Kupi Toshiba televizor, prijenosno računalo ili tablet, jer Toshiba najsretnijeg kupca nagrađuje putom u Tokyo za 2 osobe i džeparcem od 7.000 kn na potrošačkoj kartici!
Vidi originalni članak

Obzirom na višak slobodnog vremena krajem svake godine i tradicionalan predblagdanski osjećaj, kraj godine idealno je vrijeme za nabavku novog tehnološkog gadgeta. Toshiba je tehnološka kompanija čiji su proizvodi već tradicionalno poznati po visokoj kvaliteti, a kupnja će ovog Božića biti još zanimljivija, jer Toshiba najsretnijeg kupca nagrađuje putom u Tokyo za 2 osobe i džeparcem od 7.000 kn na potrošačkoj kartici!

Nagradna igra održava se u razdoblju od 18. studenog do 31. prosinca 2013. godine.
Pravo sudjelovanja imaju svi kupci Toshiba televizora, prijenosnog računala ili tableta, koji u razdoblju trajanja nagradne igre obave kupnji i pošalju ključnu riječ: toshiba, svoje ime i prezime te broj računa kupljenog proizvoda na broj 60024 (cijena sms-a 2,40 kn/sms).

Ime dobitnika biti će objavljeno na portalu www.24sata.hr u rubrici nagradne igre, 02. siječnja 2014.

Osim toga, od 11. studenog do 12. siječnja 2014, Toshiba i 24sata svakog tjedna brze natjecatelje nagrađuju novim uređajem Toshiba. Dovoljno je posjetiti web odredište www.osvoji-toshibu.com i odigrati slagalicu - oni najbrži svakog će tjedna biti u mogućnosti osvojiti televizor, prijenosno računalo ili tablet!

Toshiba Excite: S lakoćom i iznad FullHD-a

Pokazujući jasnu predanost u razvoju tablet uređaja na sljedeću razinu uzbudljivosti, Toshiba je razvila obitelj tablet računala serije Excite, koju odlikuje ekran dijagonale 25,7 cm (10,1 inča) i operativni sustav Android 4.2 Jelly Bean, a dolazi u tri svojstvene verzije: Excite Pure, Pro i Write, svaki služi za različite korisničke potrebe. 

Excite Pro - tablet savršen za zabavu

Premium verzija tablet računala Excite Pro nudi kompletan paket bez kompromisa. Uz novi NVIDIA ® TEGRA ® 4 mobilni procesor sa četiri jezgre, najmoćniji mobilni procesor na svijetu, videomaterijali, aplikacije i igre rade savršeno - u svakom trenutku. Uz ugrađenu kameru od 8 megapiksela možete snimati savršene fotografije. Jedna od njegovih glavnih prednosti je nevjerojatno oštra slika Pure-Touch zaslona u rezoluciji od čak 2560x1600 piksela, koja prikazuje neverojatne detalje, bogate boje i savršen kontrast. Fotografije, video uratci, web stranice - na ovom zaslonu sve izgleda bolje. Tu je i jasan, bogat zvuk ekskluzivnih harman/kardon® stereo zvučnika.

Excite Pure - elegantan tablet za vaš stil života

Intuitivni zaslon osjetljiv na dodir veličine 10,1", sjajne mogućnosti povezivanja i dovoljna snaga čine tablet Excite Pure savršenim izborom za pretraživanje interneta, za video čavrljanje u HD kvaliteti, pregledavanje fotografija i video uradaka te korištenje omiljenih aplikacija. Elegantan izgled, moderan dizajn i baterija čine Pure Excite snažnim i pouzdanim suputnikom. Kod kuće možete povezati svojtablet sa TV uređajem velikih dimenzija ili sistemom zvučnika zahvaljujući mikro-HDMI sučelju. Uz odgovarajući TV uređaj, sve možete gledati u 3D formatu.

Excite Write - savršen tablet za kreativce

Excite Write proširuje savršene karakteristike i omogućava vam pokazivanje kreativnosti. Sa specijalnom Toshiba digitizer olovkom za zaslon osetljiv na dodir veličine 10" crtajte brzo i prirodno, kao olovkom na papiru. Ovo nije samo zabavno - već i vrlo praktično. Vaši nacrti pisani rukom pretvaraju se u digitalni sadržaj, koji možete uređivati i razmjenjivati s drugima. Uz TruNote iz Toshibe vaše sadržaje možete uređivati i prenositi putem aplikacija poput ThinkFree Office Mobile 6.0.

Sve verzije su dostupne s dodatnim Toshiba Keyboard Cover u okviru isporuke ili kao dodatak za kasniju kupovinu. Keyboard Cover ima ugrađenu mehaničku tipkovnicu za brz i točan unos teksta, a također služi i kao zaštita za tablet.

Pravila nagradne igre ovdje

Idi na 24sata