Obavijesti

Sudjeluj u nagradnoj igri Toshibe i osvoji put u Tokyo

Sudjeluj u nagradnoj igri Toshibe i osvoji put u Tokyo
7

Kupi Toshiba televizor, prijenosno računalo ili tablet, jer Toshiba najsretnijeg kupca nagrađuje putom u Tokyo za 2 osobe i džeparcem od 7.000 kn na potrošačkoj kartici!

Obzirom na višak slobodnog vremena krajem svake godine i tradicionalan predblagdanski osjećaj, kraj godine idealno je vrijeme za nabavku novog tehnološkog gadgeta. Toshiba je tehnološka kompanija čiji su proizvodi već tradicionalno poznati po visokoj kvaliteti, a kupnja će ovog Božića biti još zanimljivija, jer Toshiba najsretnijeg kupca nagrađuje putom u Tokyo za 2 osobe i džeparcem od 7.000 kn na potrošačkoj kartici!

Nagradna igra održava se u razdoblju od 18. studenog do 31. prosinca 2013. godine.
Pravo sudjelovanja imaju svi kupci Toshiba televizora, prijenosnog računala ili tableta, koji u razdoblju trajanja nagradne igre obave kupnji i pošalju ključnu riječ: toshiba, svoje ime i prezime te broj računa kupljenog proizvoda na broj 60024 (cijena sms-a 2,40 kn/sms).

Ime dobitnika biti će objavljeno na portalu www.24sata.hr u rubrici nagradne igre, 02. siječnja 2014.

Osim toga, od 11. studenog do 12. siječnja 2014, Toshiba i 24sata svakog tjedna brze natjecatelje nagrađuju novim uređajem Toshiba. Dovoljno je posjetiti web odredište www.osvoji-toshibu.com i odigrati slagalicu - oni najbrži svakog će tjedna biti u mogućnosti osvojiti televizor, prijenosno računalo ili tablet!

Toshiba Excite: S lakoćom i iznad FullHD-a

Pokazujući jasnu predanost u razvoju tablet uređaja na sljedeću razinu uzbudljivosti, Toshiba je razvila obitelj tablet računala serije Excite, koju odlikuje ekran dijagonale 25,7 cm (10,1 inča) i operativni sustav Android 4.2 Jelly Bean, a dolazi u tri svojstvene verzije: Excite Pure, Pro i Write, svaki služi za različite korisničke potrebe. 

Excite Pro - tablet savršen za zabavu

Premium verzija tablet računala Excite Pro nudi kompletan paket bez kompromisa. Uz novi NVIDIA ® TEGRA ® 4 mobilni procesor sa četiri jezgre, najmoćniji mobilni procesor na svijetu, videomaterijali, aplikacije i igre rade savršeno - u svakom trenutku. Uz ugrađenu kameru od 8 megapiksela možete snimati savršene fotografije. Jedna od njegovih glavnih prednosti je nevjerojatno oštra slika Pure-Touch zaslona u rezoluciji od čak 2560x1600 piksela, koja prikazuje neverojatne detalje, bogate boje i savršen kontrast. Fotografije, video uratci, web stranice - na ovom zaslonu sve izgleda bolje. Tu je i jasan, bogat zvuk ekskluzivnih harman/kardon® stereo zvučnika.

Excite Pure - elegantan tablet za vaš stil života

Intuitivni zaslon osjetljiv na dodir veličine 10,1", sjajne mogućnosti povezivanja i dovoljna snaga čine tablet Excite Pure savršenim izborom za pretraživanje interneta, za video čavrljanje u HD kvaliteti, pregledavanje fotografija i video uradaka te korištenje omiljenih aplikacija. Elegantan izgled, moderan dizajn i baterija čine Pure Excite snažnim i pouzdanim suputnikom. Kod kuće možete povezati svojtablet sa TV uređajem velikih dimenzija ili sistemom zvučnika zahvaljujući mikro-HDMI sučelju. Uz odgovarajući TV uređaj, sve možete gledati u 3D formatu.

Excite Write - savršen tablet za kreativce

Excite Write proširuje savršene karakteristike i omogućava vam pokazivanje kreativnosti. Sa specijalnom Toshiba digitizer olovkom za zaslon osetljiv na dodir veličine 10" crtajte brzo i prirodno, kao olovkom na papiru. Ovo nije samo zabavno - već i vrlo praktično. Vaši nacrti pisani rukom pretvaraju se u digitalni sadržaj, koji možete uređivati i razmjenjivati s drugima. Uz TruNote iz Toshibe vaše sadržaje možete uređivati i prenositi putem aplikacija poput ThinkFree Office Mobile 6.0.

Sve verzije su dostupne s dodatnim Toshiba Keyboard Cover u okviru isporuke ili kao dodatak za kasniju kupovinu. Keyboard Cover ima ugrađenu mehaničku tipkovnicu za brz i točan unos teksta, a također služi i kao zaštita za tablet.

Pravila nagradne igre ovdje

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom
Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena