To je to što me zanima!

Omron digitalni tlakomjeri - mjerite krvni tlak kod kuće!

Kada ste zadnji put izmjerili svoj krvni tlak? Jeste li znali da visoki krvni tlak povećava rizik od nastanka srčanog i moždanog udara? Uočite opasnost na vrijeme!
Vidi originalni članak

Danas je sve više mlađih osoba koje imaju povišen krvni tlak, a da toga nisu ni svjesne. Posebno se to odnosi na osobe koje imaju problema s prekomjernom težinom. Zato je važno redovito kontolirati svoj krvni tlak, ne samo kod liječnika već i kod kuće.

Dokazano je da mjerenje tlaka kod liječnika ne daje uvijek najtočnije rezultate jer su osobe u lječničkoj ordinaciji nervozne i uzbuđene što povećava razinu krvnog tlaka. Zato se preporuča redovito mjerenje krvnog tlaka i kod kuće uz pomoć digitalnog tlakomjera koji je iznimno jednostavan za korištenje, a kliničkim istraživanjima dokazana je jednaka preciznost u usporedbi s mjerenjem krvnog tlaka tlakomjerom na živu. Ulaskom Hrvatske u EU zabranjena je prodaja živinih tlakomjera u ljekarnama i specijaliziranim trgovinama zbog štetnosti žive za okoliš.

OMRON digitalni tlakomjeri ne sadrže živu te omogućuju pouzdana i točna očitanja krvnog tlaka. OMRON je vodeća kompanija u proizvodnji digitalnih tlakomjera s više od 130 milijuna zadovoljnih korisnika diljem svijeta – od obitelji do liječnika i ljekarnika. OMRON tlakomjeri imaju dokazanu reputaciju preciznosti i pouzdanosti, vrhunske kvalitete, jednostavnosti korištenja te najnaprednije japanske tehnologije . Svi Omron tlakomjeri su klinički validirani , preporučuje ih Hrvatsko društvo za hipertenziju te se koriste za većinu javnozdravstvenih akcija mjerenja krvnog tlaka .

Postoji niz modela Omron digitalnih tlakomjera, kako za nadlakticu tako i za zapešće.

OMRON tlakomjeri za nadlakticu omogućuju ugodno i precizno mjerenje krvrnog tlaka, a  preporučuju se starijim osobama sa hipertenzijom.  Od modela treba istaknuti  Omron M3, najprodavaniji model Omron tlakomjera i Omron M6 sa velikom comfort manžetom koja pristaje na prosječnu i veliku nadlakticu , idealnu za osobe krupnijeg stasa.

OMRON tlakomjeri za zapešće brzo, jednostavno i ugodno mjere tlak, a glavna im je odlika što su lako prijenosni te omogućuju mjerenje na svakom mjestu i u svakom trenutku. Tlakomjeri za zapešće idealni su za osobe srednje i mlađe dobi ili kao drugi tlakomjer uz tlakomjer za nadlakticu za osobe starije dobi. Također je izvrstan za zaposlene osobe koje često putuju zbog lake prenosivosti.

Napomena: U tijeku je  posebna akcija Omron M3 tlakomjer + adapter u kojoj po povoljnijoj cijeni u paketu dobivate i tlakomjer i adapter.

Omron tlakomjere potražite u svim ljekarnama i specijaliziranim drogerijama te u Medikor prodavaonicama: Praška 10, Zagreb , Nova cesta 52, Zagreb ,Trg L.Matačića 8, Sesvete Zagrebačka 6, Sesvete.

Ekskluzivan zastupnik Omron tlakomjera za Hrvatsku :
Medikor d.o.o. , Nova cesta 52, Zagreb , 01 / 3689 699
Kupujte online na: www.medikor.hr/medicinski-uredaji/omron/
Pratite nas na facebooku: www.facebook.com/medikor

Idi na 24sata