Obavijesti

Omron digitalni tlakomjeri - mjerite krvni tlak kod kuće!

Omron digitalni tlakomjeri - mjerite krvni tlak kod kuće!
3

Kada ste zadnji put izmjerili svoj krvni tlak? Jeste li znali da visoki krvni tlak povećava rizik od nastanka srčanog i moždanog udara? Uočite opasnost na vrijeme!

Danas je sve više mlađih osoba koje imaju povišen krvni tlak, a da toga nisu ni svjesne. Posebno se to odnosi na osobe koje imaju problema s prekomjernom težinom. Zato je važno redovito kontolirati svoj krvni tlak, ne samo kod liječnika već i kod kuće.

Dokazano je da mjerenje tlaka kod liječnika ne daje uvijek najtočnije rezultate jer su osobe u lječničkoj ordinaciji nervozne i uzbuđene što povećava razinu krvnog tlaka. Zato se preporuča redovito mjerenje krvnog tlaka i kod kuće uz pomoć digitalnog tlakomjera koji je iznimno jednostavan za korištenje, a kliničkim istraživanjima dokazana je jednaka preciznost u usporedbi s mjerenjem krvnog tlaka tlakomjerom na živu. Ulaskom Hrvatske u EU zabranjena je prodaja živinih tlakomjera u ljekarnama i specijaliziranim trgovinama zbog štetnosti žive za okoliš.

OMRON digitalni tlakomjeri ne sadrže živu te omogućuju pouzdana i točna očitanja krvnog tlaka. OMRON je vodeća kompanija u proizvodnji digitalnih tlakomjera s više od 130 milijuna zadovoljnih korisnika diljem svijeta – od obitelji do liječnika i ljekarnika. OMRON tlakomjeri imaju dokazanu reputaciju preciznosti i pouzdanosti, vrhunske kvalitete, jednostavnosti korištenja te najnaprednije japanske tehnologije . Svi Omron tlakomjeri su klinički validirani , preporučuje ih Hrvatsko društvo za hipertenziju te se koriste za većinu javnozdravstvenih akcija mjerenja krvnog tlaka .

Postoji niz modela Omron digitalnih tlakomjera, kako za nadlakticu tako i za zapešće.

OMRON tlakomjeri za nadlakticu omogućuju ugodno i precizno mjerenje krvrnog tlaka, a  preporučuju se starijim osobama sa hipertenzijom.  Od modela treba istaknuti  Omron M3, najprodavaniji model Omron tlakomjera i Omron M6 sa velikom comfort manžetom koja pristaje na prosječnu i veliku nadlakticu , idealnu za osobe krupnijeg stasa.

OMRON tlakomjeri za zapešće brzo, jednostavno i ugodno mjere tlak, a glavna im je odlika što su lako prijenosni te omogućuju mjerenje na svakom mjestu i u svakom trenutku. Tlakomjeri za zapešće idealni su za osobe srednje i mlađe dobi ili kao drugi tlakomjer uz tlakomjer za nadlakticu za osobe starije dobi. Također je izvrstan za zaposlene osobe koje često putuju zbog lake prenosivosti.

Napomena: U tijeku je  posebna akcija Omron M3 tlakomjer + adapter u kojoj po povoljnijoj cijeni u paketu dobivate i tlakomjer i adapter.

Omron tlakomjere potražite u svim ljekarnama i specijaliziranim drogerijama te u Medikor prodavaonicama: Praška 10, Zagreb , Nova cesta 52, Zagreb ,Trg L.Matačića 8, Sesvete Zagrebačka 6, Sesvete.

Ekskluzivan zastupnik Omron tlakomjera za Hrvatsku :
Medikor d.o.o. , Nova cesta 52, Zagreb , 01 / 3689 699
Kupujte online na: www.medikor.hr/medicinski-uredaji/omron/
Pratite nas na facebooku: www.facebook.com/medikor

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja
Znate li što zapravo znači 'bre'?
NEKOLIKO TEORIJA

Znate li što zapravo znači 'bre'?

Jedna od teorija ide prema tome da 'bre' ima porijeklo iz turskog jezika i da znači 'magare' ili 'budalo'. Druga teorija je da je to skraćena verzija od originalne riječi 'hombre'