To je to što me zanima!

Opuštajući odmor u zagrljaju zelene dolenjske pokrajine

Engleski Lonely Planet, najveći svjetski vodič za putovanja, na glasu je kao vodič koji čitateljima pokušava omogućiti najpotpuniju i najobjektivniju sliku pojedine zemlje.
Vidi originalni članak

Povijest, kultura, gastronomija, promet, zdravstvo, zaštita okoliša te savjeti za izlete prikazani su kao odlično pomagalo za upoznavanje države ne samo za strane goste, nego i za domaće.

Autor naklade koja je bila izdana 2010, Steve Fallon, već od 1990 godine posjećuje Sloveniju. Posjetio je i Triglav, i kao što sam kaže, na taj način i sam postao Slovenac. Slovenija je, prema njegovim tvrdnjama, destinacija iz snova zbog više razloga. Među glavne razloge spadaju prirodne ljepote Vršiča, Škocjanske špilje, Logarska dolina, rijeka Soča, seoce Vintgar i Velika Planina. 

Zašto je za Terme Krka spomenuti vodič tako bitan? Prema izboru autora je dolenjski Hotel Balnea među hotelima koji posjetiteljima nude najbolji smještaj u Sloveniji!

Ekipa Megabona Vam i ovaj put nudi odličnu ponudu. Odabrali su vrhunski hotel i osigurali popust od 40% za 3 dana boravka u modernim sobama s uključenim polupansionom za 2 osobe. Također su Vam priskrbili mogućnost neograničenog korištenja sauna i termalnih bazena, dok je za one željne noćne zabave u ponudu uključeno i noćno kupanje u Wellness centru Balnea. Romantične trenutke u dvoje provedite opuštajući se u Zeusovoj kupki u trajanju od sat vremena. 

Hotel je izgrađen 2008. godine i nudi nove dimenzije opuštanja. Hotel poziva sve one koji žele provesti opuštajući odmor u zagrljaju zelene dolenjske pokrajine uz široki izbor kvalitetne ponude usluga za dobro raspoloženje i za aktivno provođenje slobodnog vremena.

Sobe su opremljene prirodnim materijalima i toplim bojama. U apartmanima s kaminom gosti si mogu priuštiti ljekovitu kupku s pogledom na idiličnu prirodu. Sa svojim jedinstvenim ambijentom, sobama s pogledom na slikovite dolenjske vinograde i brežuljke, staklenim hodnikom, koji hotel povezuje s Wellness centrom Balnea, koji je dom termalnih užitaka, sauna, masaža i centra za njegu tijela - hotel je prirastao srcu brojnim ljubiteljima opuštajućih užitaka. Hotel je zamišljen i kao umjetnička galerija. U hotelu i njegovoj okolini gosti se mogu diviti djelima priznatih slovenskih umjetnika; kiparskim skulpturama Primoža Puglja, fotografijama Boruta Peterlina, grafikama Zore Stančič... Čak i vožnja dizalom može biti zanimljiva jer se prilikom čitanja životnih domislica možete od srca nasmijati.

Idi na 24sata