Obavijesti

Opuštajući odmor u zagrljaju zelene dolenjske pokrajine

Opuštajući odmor u zagrljaju zelene dolenjske pokrajine
7

Engleski Lonely Planet, najveći svjetski vodič za putovanja, na glasu je kao vodič koji čitateljima pokušava omogućiti najpotpuniju i najobjektivniju sliku pojedine zemlje.

Povijest, kultura, gastronomija, promet, zdravstvo, zaštita okoliša te savjeti za izlete prikazani su kao odlično pomagalo za upoznavanje države ne samo za strane goste, nego i za domaće.

Autor naklade koja je bila izdana 2010, Steve Fallon, već od 1990 godine posjećuje Sloveniju. Posjetio je i Triglav, i kao što sam kaže, na taj način i sam postao Slovenac. Slovenija je, prema njegovim tvrdnjama, destinacija iz snova zbog više razloga. Među glavne razloge spadaju prirodne ljepote Vršiča, Škocjanske špilje, Logarska dolina, rijeka Soča, seoce Vintgar i Velika Planina. 

Zašto je za Terme Krka spomenuti vodič tako bitan? Prema izboru autora je dolenjski Hotel Balnea među hotelima koji posjetiteljima nude najbolji smještaj u Sloveniji!

Ekipa Megabona Vam i ovaj put nudi odličnu ponudu. Odabrali su vrhunski hotel i osigurali popust od 40% za 3 dana boravka u modernim sobama s uključenim polupansionom za 2 osobe. Također su Vam priskrbili mogućnost neograničenog korištenja sauna i termalnih bazena, dok je za one željne noćne zabave u ponudu uključeno i noćno kupanje u Wellness centru Balnea. Romantične trenutke u dvoje provedite opuštajući se u Zeusovoj kupki u trajanju od sat vremena. 

Hotel je izgrađen 2008. godine i nudi nove dimenzije opuštanja. Hotel poziva sve one koji žele provesti opuštajući odmor u zagrljaju zelene dolenjske pokrajine uz široki izbor kvalitetne ponude usluga za dobro raspoloženje i za aktivno provođenje slobodnog vremena.

Sobe su opremljene prirodnim materijalima i toplim bojama. U apartmanima s kaminom gosti si mogu priuštiti ljekovitu kupku s pogledom na idiličnu prirodu. Sa svojim jedinstvenim ambijentom, sobama s pogledom na slikovite dolenjske vinograde i brežuljke, staklenim hodnikom, koji hotel povezuje s Wellness centrom Balnea, koji je dom termalnih užitaka, sauna, masaža i centra za njegu tijela - hotel je prirastao srcu brojnim ljubiteljima opuštajućih užitaka. Hotel je zamišljen i kao umjetnička galerija. U hotelu i njegovoj okolini gosti se mogu diviti djelima priznatih slovenskih umjetnika; kiparskim skulpturama Primoža Puglja, fotografijama Boruta Peterlina, grafikama Zore Stančič... Čak i vožnja dizalom može biti zanimljiva jer se prilikom čitanja životnih domislica možete od srca nasmijati.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...

Radio je u seks trgovini i vidio 'previše': Izvadila je čep iz stražnjice pred mojim očima...
ISPRIČAO NAJBIZARNIJA ISKUSTVA

Radio je u seks trgovini i vidio 'previše': Izvadila je čep iz stražnjice pred mojim očima...

Rad u trgovini seksualnih igračaka natjerao ga je da se susretne s vrlo 'ludim' situacijama i mušterijama, pa se tako susreo i s jednom vrlo riskantnom ponudom za brak
Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...
FELJTON: ČERNOBIL, 3. DIO

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...

Hrabro su ušli ispod reaktora i ispustili vodu, ali i tamo su prošli pravu dramu jer su ostali bez svjetla. Iako su znali da riskiraju bolnu smrt od radijacije, otišli su i spasili svijet od još veće katastrofe...