To je to što me zanima!

Oslobodite filmskog majstora u sebi uz Ledo Quattro!

Liniju sladoleda Quattro ne treba posebno predstavljati – riječ je o jednom od najpopularnijih Ledovih proizvoda, slatkom četverostrukom zadovoljstvu za sve sladoledne pustolove.
Vidi originalni članak

Vjerojatno ste već upoznati i s raspjevanom reklamom za sladolede Quattro "Meni Quattro mila baci", koja je nastala po uzoru na veliki talijanski hit popularnog Adriana Celentana. Sigurni smo da ovu zaraznu melodiju pjevušite svaki put kada ugledate ili probate ukusne sladolede Quattro.

Sad vam se pruža prilika da budete dio TV spota "Meni Quattro mila baci"! Na stranici www.quattrizirajse.com možete ubaciti fotografije svog i lica svojih prijatelja u videospot i postati njegove glavne zvijezde! Neka svi vide vaš talent za izradu spotova - koreografija iz videa bit će još zabavnija kada izvođači dobiju vaše i lica vaše cijele ekipe.

Budite kreativni, eksperimentirajte te pritom uveselite svoje društvo i odlično se provedite uz Ledo i sladolede Quattro. Najzabavnije je što svoj redateljski uradak možete podijeliti s prijateljima jednostavnim slanjem linka na vaš video putem društvenih mreža ili e-maila.

Osim aplikacije za izradu spota, na ovoj web stranici pronađite i sve neodoljive kombinacije sladoleda Quattro, koji je od ovog ljeta bogatiji za nove okuse – Quattro +1 i Mini Quattro Dalmacija. Također, možete preuzeti pjesmu "Meni Quattro mila baci", koja je već postala pravi ljetni hit.

Oslobodite filmskog majstora u sebi – požurite na www.quattrizirajse.com. Svjetla, kamera – Quattro!

Idi na 24sata