Obavijesti

Oslobodite filmskog majstora u sebi uz Ledo Quattro!

Oslobodite filmskog majstora u sebi uz Ledo Quattro!
3

Liniju sladoleda Quattro ne treba posebno predstavljati – riječ je o jednom od najpopularnijih Ledovih proizvoda, slatkom četverostrukom zadovoljstvu za sve sladoledne pustolove.

Vjerojatno ste već upoznati i s raspjevanom reklamom za sladolede Quattro "Meni Quattro mila baci", koja je nastala po uzoru na veliki talijanski hit popularnog Adriana Celentana. Sigurni smo da ovu zaraznu melodiju pjevušite svaki put kada ugledate ili probate ukusne sladolede Quattro.

Sad vam se pruža prilika da budete dio TV spota "Meni Quattro mila baci"! Na stranici www.quattrizirajse.com možete ubaciti fotografije svog i lica svojih prijatelja u videospot i postati njegove glavne zvijezde! Neka svi vide vaš talent za izradu spotova - koreografija iz videa bit će još zabavnija kada izvođači dobiju vaše i lica vaše cijele ekipe.

Budite kreativni, eksperimentirajte te pritom uveselite svoje društvo i odlično se provedite uz Ledo i sladolede Quattro. Najzabavnije je što svoj redateljski uradak možete podijeliti s prijateljima jednostavnim slanjem linka na vaš video putem društvenih mreža ili e-maila.

Osim aplikacije za izradu spota, na ovoj web stranici pronađite i sve neodoljive kombinacije sladoleda Quattro, koji je od ovog ljeta bogatiji za nove okuse – Quattro +1 i Mini Quattro Dalmacija. Također, možete preuzeti pjesmu "Meni Quattro mila baci", koja je već postala pravi ljetni hit.

Oslobodite filmskog majstora u sebi – požurite na www.quattrizirajse.com. Svjetla, kamera – Quattro!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Kako je Marija Selak Raspudić tresnula po stolu gomilom besposlenog briselskog novca
PETAK ČETRNAESTI

Kako je Marija Selak Raspudić tresnula po stolu gomilom besposlenog briselskog novca

U odnosu na taj sitan ženski (i muški) svijet, kojemu je hajka temeljni oblik borbe za bolji svijet, Marija Selak Raspudić je ispala velika faca. Koliko god mi o tome šutjeli
Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...
FELJTON: ČERNOBIL, 3. DIO

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...

Hrabro su ušli ispod reaktora i ispustili vodu, ali i tamo su prošli pravu dramu jer su ostali bez svjetla. Iako su znali da riskiraju bolnu smrt od radijacije, otišli su i spasili svijet od još veće katastrofe...