To je to što me zanima!

Osvojite edukaciju Vedre kuće znanja u vrijednosti 17.000 kn!

Vedra kuća znanja – upisi u 7. generaciju polaznika su u tijeku. Možete razmišljati da nema smisla učiti i očekivati više, na tržištu je vrlo loša situacija koja budi nemir i osjećaj nepravde
Vidi originalni članak

Međutim, istovremeno ne možete pronaći niti jedno radno mjesto gdje usavršavanje nije potrebno, gdje od vas ne očekuju više. Dinamično tržište od nas traži kontinuirane promjene i veliki je izazov za sve koji žele biti uspješni! Uspjeh nije moguće ostvariti starim načinom razmišljanja i rada. Aktivna konkurencija, brzi razvoj i nove tehnologije naglašavaju potrebu za usavršavanjem i specijalizacijom na svim radnim mjestima.

Nagradna igra

Poslovno učilište Filaks prepoznaje teško stanje na tržištu rada i zato organizira nagradnu igru u kojoj čitateljima 24sata.hr omogućuje osvajanje edukacije u vrijednosti 17.000 kn! Osvojiti se može jedna od sljedećih edukacija:

Voditelj marke (Brand Manager)
Specijalist za oglašavanje i odnose s javnošću
Specijalist za internet marketing
Menadžer u malom poduzetništvu 
Specijalist za prodaju i prezentaciju proizvoda i usluga

Kako sudjelovati?

Potrebno je poslati SMS poruku s ključnom riječi FILAKS i vašim podacima (ime, prezime, adresa) na broj 60024 (2,40 kn/SMS). Izvlačenje dobitnika se odvija putem računala metodom slučajnog odabira. Objava dobitnika edukacije će biti 1.10.2012. godine na stranici 24sata.hr/nagradne-igre. Pravila nagradne igre možete pročitati na www.24sata.hr/filaks-pravila.

U Poslovnom učilištu Filaks razvili smo programe stručnog usavršavanja s područja marketinga, prodaje i menadžmenta koji polaznicima pružaju relevantna znanja, vještine i alate potrebne za kontinuirano uspješno obavljanje izazovnih radnih zadataka i koji ih vode prema ostvarivanju osobnih ciljeva u karijeri.

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa Republike Hrvatske verificiralo je sve programe Poslovnog učilišta Filaks koje izdaje uvjerenje o usavršavanju s kojim polaznici upisuju novo zvanje u radnu knjižicu. (klasa UP-I-602-07/09-01/0001). Programi se odvijaju kroz interaktivnu nastavu u trajanju od 150 i 200 školskih sati koju predvodi stručni tim poslovnih savjetnika i predavača.

Vodeće smo poslovno učilište specijalizirano za marketing, prodaju, menadžment u Hrvatskoj što dokazuje i uspjeh naših polaznika koji nam dolaze iz različitih industrija i gospodarskih sektora, uslužnih i proizvodnih djelatnosti od malih, srednje velikih tvrtki, neprofitnih i dobrotvornih organizacija do velikih multinacionalnih korporacija i državnih tijela. 

Upravo ova raznolikost pozadina poslovnih okruženja iz kojih dolaze naši polaznici predstavlja jednu od dodanih vrijednosti, jer polaznici osim što uče iz poslovnog iskustva i praktičnog znanja našeg predavačkog tima, koriste i priliku za dijeljenjem iskustava i razmjenu ideja s kolegama s različitim industrijskim iskustvom s kojima stvaraju mrežu poznanstva. Sretni smo što polaznici Poslovnog učilišta Filaks preporučuju naše programe stručnog usavršavanja svojim kolegama, prijateljima, članovima obitelji i poznanicima.

Dostupni programi obrazovanja:

STRUČNA SPECIJALIZACIJA - MARKETING MANAGEMENT
Voditelj marketinga (Marketing Manager)
Voditelj marke (Brand Manager)
Specijalist za oglašavanje i odnose s javnošću
Specijalist za internet marketing
Voditelj projekta (za tržišne komunikacije - Account Manager)

STRUČNA SPECIJALIZACIJA - SALES MANAGEMENT
Voditelj prodaje (Sales Manager)
Specijalist za prodaju i prezentaciju proizvoda i usluga
Specijalist za razvoj i unapređenje prodaje

STRUČNA SPECIJALIZACIJA - SME MANAGEMENT
Menadžer u malom poduzetništvu

Za koga su kreirani programi?
Programe usavršavanja Poslovnog učilišta Filaks mogu upisati polaznici sa završenom minimalno srednjom školom, kao i osobe sa završenom višom ili visokom školom, odnosno svi koji su spremni na interaktivni rad i usvajanje praktičnih znanja i vještina.

Kada se održava nastava?
Nastava se održava u radnim danima (2 - 3 puta) u poslijepodnevnom terminu od 18:00 do 21:00. Po potrebi se organiziraju grupe vikendom ovisno o interesu za pojedine programe.

Koje su dodatne koristi za polaznike?

· sudjelovanje na konferencijama u organizaciji tvrtke Filaks d.o.o.

· individualne konzultacije s voditeljem programa 

· rad u manjim grupama 

· polaganje završnog ispita i mentorstvo završnog rada je uključeno u cijenu školarine

· grupni rad na stvarnim projektima

Kako se upisati?
Više informacija o programima na 01 2430 137 ili 091 502 0231 ili elvira@Filaks.hr

Idi na 24sata