Obavijesti

Osvojite edukaciju Vedre kuće znanja u vrijednosti 17.000 kn!

Osvojite edukaciju Vedre kuće znanja u vrijednosti 17.000 kn!
2

Vedra kuća znanja – upisi u 7. generaciju polaznika su u tijeku. Možete razmišljati da nema smisla učiti i očekivati više, na tržištu je vrlo loša situacija koja budi nemir i osjećaj nepravde

Međutim, istovremeno ne možete pronaći niti jedno radno mjesto gdje usavršavanje nije potrebno, gdje od vas ne očekuju više. Dinamično tržište od nas traži kontinuirane promjene i veliki je izazov za sve koji žele biti uspješni! Uspjeh nije moguće ostvariti starim načinom razmišljanja i rada. Aktivna konkurencija, brzi razvoj i nove tehnologije naglašavaju potrebu za usavršavanjem i specijalizacijom na svim radnim mjestima.

Nagradna igra

Poslovno učilište Filaks prepoznaje teško stanje na tržištu rada i zato organizira nagradnu igru u kojoj čitateljima 24sata.hr omogućuje osvajanje edukacije u vrijednosti 17.000 kn! Osvojiti se može jedna od sljedećih edukacija:

Voditelj marke (Brand Manager)
Specijalist za oglašavanje i odnose s javnošću
Specijalist za internet marketing
Menadžer u malom poduzetništvu 
Specijalist za prodaju i prezentaciju proizvoda i usluga

Kako sudjelovati?

Potrebno je poslati SMS poruku s ključnom riječi FILAKS i vašim podacima (ime, prezime, adresa) na broj 60024 (2,40 kn/SMS). Izvlačenje dobitnika se odvija putem računala metodom slučajnog odabira. Objava dobitnika edukacije će biti 1.10.2012. godine na stranici 24sata.hr/nagradne-igre. Pravila nagradne igre možete pročitati na www.24sata.hr/filaks-pravila.

U Poslovnom učilištu Filaks razvili smo programe stručnog usavršavanja s područja marketinga, prodaje i menadžmenta koji polaznicima pružaju relevantna znanja, vještine i alate potrebne za kontinuirano uspješno obavljanje izazovnih radnih zadataka i koji ih vode prema ostvarivanju osobnih ciljeva u karijeri.

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa Republike Hrvatske verificiralo je sve programe Poslovnog učilišta Filaks koje izdaje uvjerenje o usavršavanju s kojim polaznici upisuju novo zvanje u radnu knjižicu. (klasa UP-I-602-07/09-01/0001). Programi se odvijaju kroz interaktivnu nastavu u trajanju od 150 i 200 školskih sati koju predvodi stručni tim poslovnih savjetnika i predavača.

Vodeće smo poslovno učilište specijalizirano za marketing, prodaju, menadžment u Hrvatskoj što dokazuje i uspjeh naših polaznika koji nam dolaze iz različitih industrija i gospodarskih sektora, uslužnih i proizvodnih djelatnosti od malih, srednje velikih tvrtki, neprofitnih i dobrotvornih organizacija do velikih multinacionalnih korporacija i državnih tijela. 

Upravo ova raznolikost pozadina poslovnih okruženja iz kojih dolaze naši polaznici predstavlja jednu od dodanih vrijednosti, jer polaznici osim što uče iz poslovnog iskustva i praktičnog znanja našeg predavačkog tima, koriste i priliku za dijeljenjem iskustava i razmjenu ideja s kolegama s različitim industrijskim iskustvom s kojima stvaraju mrežu poznanstva. Sretni smo što polaznici Poslovnog učilišta Filaks preporučuju naše programe stručnog usavršavanja svojim kolegama, prijateljima, članovima obitelji i poznanicima.

Dostupni programi obrazovanja:

STRUČNA SPECIJALIZACIJA - MARKETING MANAGEMENT
Voditelj marketinga (Marketing Manager)
Voditelj marke (Brand Manager)
Specijalist za oglašavanje i odnose s javnošću
Specijalist za internet marketing
Voditelj projekta (za tržišne komunikacije - Account Manager)

STRUČNA SPECIJALIZACIJA - SALES MANAGEMENT
Voditelj prodaje (Sales Manager)
Specijalist za prodaju i prezentaciju proizvoda i usluga
Specijalist za razvoj i unapređenje prodaje

STRUČNA SPECIJALIZACIJA - SME MANAGEMENT
Menadžer u malom poduzetništvu

Za koga su kreirani programi?
Programe usavršavanja Poslovnog učilišta Filaks mogu upisati polaznici sa završenom minimalno srednjom školom, kao i osobe sa završenom višom ili visokom školom, odnosno svi koji su spremni na interaktivni rad i usvajanje praktičnih znanja i vještina.

Kada se održava nastava?
Nastava se održava u radnim danima (2 - 3 puta) u poslijepodnevnom terminu od 18:00 do 21:00. Po potrebi se organiziraju grupe vikendom ovisno o interesu za pojedine programe.

Koje su dodatne koristi za polaznike?

· sudjelovanje na konferencijama u organizaciji tvrtke Filaks d.o.o.

· individualne konzultacije s voditeljem programa 

· rad u manjim grupama 

· polaganje završnog ispita i mentorstvo završnog rada je uključeno u cijenu školarine

· grupni rad na stvarnim projektima

Kako se upisati?
Više informacija o programima na 01 2430 137 ili 091 502 0231 ili elvira@Filaks.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.
Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...