To je to što me zanima!

Poklanjamo vrijedne poklon bonove za najbolji shopping!

U novom nagradnom kvizu koji traje do petka, 3. veljače u 12 sati na portalu Pametna kuna možete osvojiti poklon bonove u iznosu od 500 i 200 kuna
Vidi originalni članak

Sezona sniženja bliži se kraju, no čitatelji Pametne kune ne trebaju se zbog toga brinuti, jer smo organizirali novi nagradni kviz u kojem sudionici imaju priliku osvojiti poklon bonove za shopping u vrijednosti od 200 i 500 kuna.

Najbrži natjecatelj koji točno odgovori na pitanja u kvizu koji se nalazi na portalu pametnakuna.hr osvaja poklon bon Westgate Shopping Cityja od čak 500 kuna! No, sljedeća tri brza natjecatelja također osvajaju nagrade - poklon bonove u vrijednosti od 200 kuna. Stoga, okušajte svoju sreću i osvojite jedan od četiri poklon bona!

Nagradni kviz traje do petka, 3. veljače, do 12 sati. Dobitnici će biti objavljeni na portalu pametnakuna.hr te će biti obaviješteni telefonskim putem, a u kviz se možete uključiti ovdje.

Westgate Shopping City

Westgate Shopping City je najveći shopping centar u Hrvatskoj smješten na površini od 226 tisuća m², zapadno od Zagreba. Otvoren u studenom 2009. godine, Westgate se sa svojih 3,3 kilometara izloga u samom startu pozicionirao kao istinsko modno središte cijele Hrvatske. Više od 240 vodećih trgovina čija kombinacija čini idealan mix za svakog posjetitelja u kombinaciji s 700 brandova i više od 20 restorana i kafića te tisuće motiviranih i vrijednih djelatnika postavljaju nove shopping standarde na domaćoj, ali i regionalnoj razini. O važnosti Westgate Shopping Cityja za Zagreb i okolicu govori i vlastiti izlaz na autocestu A2, čak 7.250 besplatnih parkirnih mjesta te vlastiti autobusni terminal u sklopu kojeg su organizirane besplatne autobusne linije do Zaprešića i Zagreba, te posebne autobusne linije iz čak devet hrvatskih gradova.

Svi brendovi na jednom mjestu

Zara, H&M, Peek&Cloppenburg, Massimo Dutti, Stradivarius, Högl, Coin Casa, Marks&Spencer, C&A, Humanic, Lotto, Mango, Gant, Stiefelkönig, Butlers, Lacoste, Lisca, Palmers, Calzedonia, Hervis, drogerije Müller i DM, Intersport, Technomarket, Mercator, Douglas, Stenders, Zepter, Living, Limoni, Swarovski, Croata, Adidas samo su neki od vodećih brendova koji se zajedno ne mogu pronaći u niti jednom drugom centru u Hrvatskoj. Westgate, s obzirom na svoju impresivnu veličinu, svim svojim posjetiteljima omogućava da nađu svoj kutak zadovoljstva. Tako je ljubiteljima dobre hrane, kave i čašice razgovora na raspolaganju više od 20 ugodno uređenih restorana i barova. 

Zabava za djecu – Odmor za roditelje

Kao shopping grad, u punom smislu riječi usmjeren na zadovoljenje najšireg kruga kupaca, Westgate je tako usmjeren i na potrebe čitavih obitelji. Najmlađi posjetitelji centra tako svoje modne kombinacije mogu kreirati u jednoj od čak 16 dječjih trgovina – Bambi, FRODDO, Magic BABY, Tintilinić, Prenatal, Wenice, Oktan, Takko Fashion, Okaidi, Zara, Benetton, Mana, OVS Industry, Tutto picolo, Mama nova i Sportina. Pored velikog izbora trgovina s dječjom odjećom, opremom i hranom, škola rolanja i klizanja te ostalih dječjih sadržaja, Westgate je za svoje najmlađe posjetitelje uredio najveće zatvoreno igralište za djecu u Hrvatskoj. Tako je „Kid's World“, igralište koje se prostire na 4.000 metara kvadratnih jamstvo dobre zabave za najmlađe posjetitelje, ali i njihove roditelje.

Sve novosti vezane uz Westgate Shopping City pratite na www.westgate-shopping.com ili nam se pridružite na Facebooku. 

Idi na 24sata