To je to što me zanima!

Otkriće znanstvenika daje 10 kg mišića u mjesec dana

Dobra vijest za tisuće muškaraca: kraj napornim mučenjima u teretani, kraj drastičnim dijetama. Tržište dobiva nov prirodan tretman
Vidi originalni članak

Dobra vijest za tisuće muškaraca: kraj napornim mučenjima u teretani, kraj drastičnim dijetama. Tržište dobiva nov prirodan tretman, koji sagorijeva neželjene masnoće i pretvara ju u 10 kg čiste mišićne mase.

Naše otkriće je preokret u izgradnji mišićne mase muškaraca. Konačno se pojavila prirodna, 100% sigurna metoda, koja kleše figuru. Ovu metodu poznajemo zahvaljujući metaboličkim svojstvima jedne tvari – uzbuđeno govori profesor Alan Rickman, biokemičar iz Centra Sportskih Istraživanja u Seattle, SAD. Upravo je prof. Rickman vodio tim dijetetičara, biokemičara, genetičara i specijalista za njegu organizma .

Zahvaljujući njihovom 4-godišnjem radu nađen je način kako izgraditi čak 10 kg čistih mišića (između ostalog trbuha, prsa, udova i ramena) u jedva mjesec dana. Usput ispostavilo se da novi tretman pojačava snagu, ubrzava regeneraciju organizma i povećava seksualne sposobnosti. 

Problem tisuća muškaraca

Nažalost, dobivanje mišićave i muške figure ranije je bilo za većinu nemoguće, jer su bili neophodni sati napornog vježbanja u teretani bez većih učinaka. Drugi muškarci, koji su koristili „kemikalije” ili čak zabranjene tvari, uništili su zdravlje zbog toga. Neki drugi muškarci nisu bili u stanju isklesati mišiće zbog svoje genetike ili neodgovarajuće prehrane.

Muškarci, koji probaju pretvoriti neželjene kilograme u mišiće često opisuju svoje probleme na Internetu. Evo nekoliko njihovih komentara: „Da li postoji način da se masti iskoriste kao gorivo tijekom izgradnje mišića?”, „vrijeme razgradnje masnog tkiva se produljuje, a snaga i energija na treningu opada...” i „bez korištenja nedozvoljenog farmaceutskog pomagala sagorijevanje masti i rast mišića izgleda nemoguće“.

Ivo Grbić, 27-godišnji prodavač iz Rijeke, koji je jedan od prvih probao novu metodu, 

potvrđuje: - Da se ne lažemo, bez napornih i redovitih vježbi teško je dobiti figuru Herkula – kaže.  Osim toga, tu su i problemi sa redovitom i specijalnom prehranom. Kao rezultat toga, umjesto mišića dobio sam prekomjernu težinu i zbog toga mi se ta američka formula učinila kao tako korisna – dodaje Ivo.

Blago skriveno u stanicama 

Putem tih brojnih problema pošao je tim prof. Rickmana iz Centra Sportskih Istraživanja u Seattleu. Nakon nekoliko desetina komparativnih, biokemijskih i studija izdržljivosti, stručnjaci su ušli u trag neupadljivoj tvari, kao L-arginin. Pokazalo se da ta aminokiselina u ljudskom tijelu ima presudni utjecaj na metaboličke procese. 

Njegovo djelovanje nas je sve iznenadilo. L-arginin sagorijeva neželjenu masnoću i pretvara ju u mišiće, jer ubrzava procese koji nastaju u jezgrama stanica – kaže prof. Alan Rickman.  Međutim, sa godinama i posljedicama, između ostalog loše prehrane i prekomjernog rada, razina L-arginina u organizmu opada, zbog čega je važno njezino podizanje – objašnjava on.

Ali to nije sve. Prema prof. Rickmanu ta organska, odnosno potpuno prirodna tvar izbacuje iz organizma toksine, potpomaže pravilan krvotok u organizmu i povećava seksualnu sposobnost. Mislim da muškarci moraju biti zadovoljni – smije se znanstvenik.

Već je osvojila SAD i Njemačku

I doista: nova formula je već postala senzacija u Sjedinjenim Američkim Državama i učinila profesionalne bodybuildere iznenađenim. Sada – nakon debija u Njemačkoj i Austriji – stiže na hrvatsko tržište.

Riječi znanstvenika potvrđuje Ivo Grbić. – Čak nije stvar samo u tome da sam zahvaljujući L-argininu za mjesec dana pretvorio 11 kg prekomjerne težine u isklesane mišiće, posebno na prsima i trbuhu. Također sam primijetio i da se organizam brže oporavlja nakon posla ili treninga. I...jasno je kako me djevojke gledaju – sretan je 27-godišnjak, koji je novi tretman već preporučio svojim kolegama.

Klikni ovdje da bi brzo i sigurno pretvorio neželjenu masnoću u mišiće >>

Idi na 24sata