Obavijesti

Otkriće znanstvenika daje 10 kg mišića u mjesec dana

Otkriće znanstvenika daje 10 kg mišića u mjesec dana
7

Dobra vijest za tisuće muškaraca: kraj napornim mučenjima u teretani, kraj drastičnim dijetama. Tržište dobiva nov prirodan tretman

Dobra vijest za tisuće muškaraca: kraj napornim mučenjima u teretani, kraj drastičnim dijetama. Tržište dobiva nov prirodan tretman, koji sagorijeva neželjene masnoće i pretvara ju u 10 kg čiste mišićne mase.

Naše otkriće je preokret u izgradnji mišićne mase muškaraca. Konačno se pojavila prirodna, 100% sigurna metoda, koja kleše figuru. Ovu metodu poznajemo zahvaljujući metaboličkim svojstvima jedne tvari – uzbuđeno govori profesor Alan Rickman, biokemičar iz Centra Sportskih Istraživanja u Seattle, SAD. Upravo je prof. Rickman vodio tim dijetetičara, biokemičara, genetičara i specijalista za njegu organizma .

Zahvaljujući njihovom 4-godišnjem radu nađen je način kako izgraditi čak 10 kg čistih mišića (između ostalog trbuha, prsa, udova i ramena) u jedva mjesec dana. Usput ispostavilo se da novi tretman pojačava snagu, ubrzava regeneraciju organizma i povećava seksualne sposobnosti. 

Problem tisuća muškaraca

Nažalost, dobivanje mišićave i muške figure ranije je bilo za većinu nemoguće, jer su bili neophodni sati napornog vježbanja u teretani bez većih učinaka. Drugi muškarci, koji su koristili „kemikalije” ili čak zabranjene tvari, uništili su zdravlje zbog toga. Neki drugi muškarci nisu bili u stanju isklesati mišiće zbog svoje genetike ili neodgovarajuće prehrane.

Muškarci, koji probaju pretvoriti neželjene kilograme u mišiće često opisuju svoje probleme na Internetu. Evo nekoliko njihovih komentara: „Da li postoji način da se masti iskoriste kao gorivo tijekom izgradnje mišića?”, „vrijeme razgradnje masnog tkiva se produljuje, a snaga i energija na treningu opada...” i „bez korištenja nedozvoljenog farmaceutskog pomagala sagorijevanje masti i rast mišića izgleda nemoguće“.

Ivo Grbić, 27-godišnji prodavač iz Rijeke, koji je jedan od prvih probao novu metodu, 

potvrđuje: - Da se ne lažemo, bez napornih i redovitih vježbi teško je dobiti figuru Herkula – kaže.  Osim toga, tu su i problemi sa redovitom i specijalnom prehranom. Kao rezultat toga, umjesto mišića dobio sam prekomjernu težinu i zbog toga mi se ta američka formula učinila kao tako korisna – dodaje Ivo.

Blago skriveno u stanicama 

Putem tih brojnih problema pošao je tim prof. Rickmana iz Centra Sportskih Istraživanja u Seattleu. Nakon nekoliko desetina komparativnih, biokemijskih i studija izdržljivosti, stručnjaci su ušli u trag neupadljivoj tvari, kao L-arginin. Pokazalo se da ta aminokiselina u ljudskom tijelu ima presudni utjecaj na metaboličke procese. 

Njegovo djelovanje nas je sve iznenadilo. L-arginin sagorijeva neželjenu masnoću i pretvara ju u mišiće, jer ubrzava procese koji nastaju u jezgrama stanica – kaže prof. Alan Rickman.  Međutim, sa godinama i posljedicama, između ostalog loše prehrane i prekomjernog rada, razina L-arginina u organizmu opada, zbog čega je važno njezino podizanje – objašnjava on.

Ali to nije sve. Prema prof. Rickmanu ta organska, odnosno potpuno prirodna tvar izbacuje iz organizma toksine, potpomaže pravilan krvotok u organizmu i povećava seksualnu sposobnost. Mislim da muškarci moraju biti zadovoljni – smije se znanstvenik.

Već je osvojila SAD i Njemačku

I doista: nova formula je već postala senzacija u Sjedinjenim Američkim Državama i učinila profesionalne bodybuildere iznenađenim. Sada – nakon debija u Njemačkoj i Austriji – stiže na hrvatsko tržište.

Riječi znanstvenika potvrđuje Ivo Grbić. – Čak nije stvar samo u tome da sam zahvaljujući L-argininu za mjesec dana pretvorio 11 kg prekomjerne težine u isklesane mišiće, posebno na prsima i trbuhu. Također sam primijetio i da se organizam brže oporavlja nakon posla ili treninga. I...jasno je kako me djevojke gledaju – sretan je 27-godišnjak, koji je novi tretman već preporučio svojim kolegama.

Klikni ovdje da bi brzo i sigurno pretvorio neželjenu masnoću u mišiće >>

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'
SASTAO SE VRH HDZ-A

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'

Nakon sastanka vrha HDZ-a, šef stranke Plenković obratio se javnosti
Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u