To je to što me zanima!

Okusite raznolikost naših domaćih proizvoda!

Sve što naša domovina nudi, u Kauflandu stoji u središtu pozornosti. Otkrijte i uživajte u ogromnom izboru, apsolutnoj svježini te najboljoj kvaliteti proizvoda iz naše domovine
Vidi originalni članak

Mi u Kauflandu osjećamo duboku povezanost s našom domovinom: sa zemljom, ljudima i, naravno, dobro poznatim okusima naših domaćih proizvoda.

Za Kaufland je veoma važna stvar – posebno istaknuti kvalitetne i ukusne proizvode naše hrvatske domovine. Doživite i vi ogroman izbor hrvatskih proizvoda odabranih proizvođača. 

Otkrijte u Kauflandu poznatu hrvatsku tradiciju: ljubav prema pažljivo i odgovorno uzgojenim i proizvedenim namirnicama iz vlastite zemlje. Svojom kupovinom ovih jedinstvenih domaćih proizvoda jačate i podržavate hrvatske poljoprivrednike, proizvođače i dobavljače.

Najbolje od hrvatskog mlijeka 

Uzoran i dobro uređen uzgoj životinja te upotreba prirodne i zdrave hrane – to su važni standardi koje svi naši dobavljači zadovoljavaju. A to se gotovo može i okusiti: npr. kod našeg nenadmašnog Paškog sira i mnogih drugih mliječnih proizvoda koje možete pronaći u Kauflandu. Dnevno svježe i uvijek ukusno za vas!

Samo najbolje iz domaćih vinograda

Vina iz naše domovine ne moraju se skrivati pred vrhunskim kapljicama iz poznatih europskih vinarija. Jer naši vinari znaju kako se i ovdje kod nas proizvode zaista dobra vina: s puno iskustva, strpljenja i ljubavi. Uživajte u izvrsnoj kvaliteti hrvatskih vina!

Remek-djela iz hrvatskih mesnica

Naši tipični suhomesnati i mesni specijaliteti, kao što je na buri osušeni pršut, već su odavno poznati i priznati među gurmanima. Jer dugogodišnja tradicija proizvodnje, kao i originalne hrvatske recepture jamče jedinstveni okus i izvanrednu kvalitetu.

Posjetite nas na našoj web stranici i doznajte više o brojnim aktivnostima Kauflanda u Hrvatskoj.

Idi na 24sata