Obavijesti

Okusite raznolikost naših domaćih proizvoda!

Okusite raznolikost naših domaćih proizvoda!
1

Sve što naša domovina nudi, u Kauflandu stoji u središtu pozornosti. Otkrijte i uživajte u ogromnom izboru, apsolutnoj svježini te najboljoj kvaliteti proizvoda iz naše domovine

Mi u Kauflandu osjećamo duboku povezanost s našom domovinom: sa zemljom, ljudima i, naravno, dobro poznatim okusima naših domaćih proizvoda.

Za Kaufland je veoma važna stvar – posebno istaknuti kvalitetne i ukusne proizvode naše hrvatske domovine. Doživite i vi ogroman izbor hrvatskih proizvoda odabranih proizvođača. 

Otkrijte u Kauflandu poznatu hrvatsku tradiciju: ljubav prema pažljivo i odgovorno uzgojenim i proizvedenim namirnicama iz vlastite zemlje. Svojom kupovinom ovih jedinstvenih domaćih proizvoda jačate i podržavate hrvatske poljoprivrednike, proizvođače i dobavljače.

Najbolje od hrvatskog mlijeka 

Uzoran i dobro uređen uzgoj životinja te upotreba prirodne i zdrave hrane – to su važni standardi koje svi naši dobavljači zadovoljavaju. A to se gotovo može i okusiti: npr. kod našeg nenadmašnog Paškog sira i mnogih drugih mliječnih proizvoda koje možete pronaći u Kauflandu. Dnevno svježe i uvijek ukusno za vas!

Samo najbolje iz domaćih vinograda

Vina iz naše domovine ne moraju se skrivati pred vrhunskim kapljicama iz poznatih europskih vinarija. Jer naši vinari znaju kako se i ovdje kod nas proizvode zaista dobra vina: s puno iskustva, strpljenja i ljubavi. Uživajte u izvrsnoj kvaliteti hrvatskih vina!

Remek-djela iz hrvatskih mesnica

Naši tipični suhomesnati i mesni specijaliteti, kao što je na buri osušeni pršut, već su odavno poznati i priznati među gurmanima. Jer dugogodišnja tradicija proizvodnje, kao i originalne hrvatske recepture jamče jedinstveni okus i izvanrednu kvalitetu.

Posjetite nas na našoj web stranici i doznajte više o brojnim aktivnostima Kauflanda u Hrvatskoj.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt
PRIPAZITE NA OVE ZNAKOVE

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt

Svi simptomi srčanog udara Linde Johns, američke književnice, su oni koji bi mogli biti - i često jesu, odbačeni od strane zdravstvenih djelatnika, a kamoli ljudi koji ih imaju

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja
Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument
EVO NA ŠTO PRIPAZITI!

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument

Kako biste bili sigurni da će se vaša volja provesti na način na koji želite, sastanite se s profesionalcem kako biste stvorili oporuku koja će biti od koristi vama i vašim najmilijima bez ikakvih zabluda i iznenađenja