To je to što me zanima!

Otkrijte životinjske rekorde uz Ledo Medu u Zoološkom vrtu

Saznajte koji su rekorderi u životinjskom svijetu i u kojoj disciplini, pokušajte ih pobijediti ili se samo odlično zabavite i naučite mnoge zanimljivosti uz Ledo Medu
Vidi originalni članak

Otkrijte životinjske rekorde s Ledo Medom ovog vikenda 25. i 26. travnja od 11:00 do 18:00 sati u zagrebačkom Zoološkom vrtu gdje vas očekuje mnoštvo zabave, igre i edukativnih radionica.

Naime, posjetitelje Zoološkog vrta očekuju brojni tematski osmišljeni punktovi koji će djeci biti izuzetno zanimljivi jer će ih na njima čekati sadržaji koje su pripremili Ledo Medo i edukatori Zoološkog vrta. Tako će na posebnoj stazi moći usporediti svoju brzinu s najbržim životinjama. Snalažljivost i spretnost testirat će se na poligonu ''I takve životinje postoje'' s preprekama koje se moraju preći u što kraćem vremenu. Na punktu ''Najvećih životinja'' uspoređivat će svoju visinu i težinu s najvišim i najtežim životinjama, dok će u društvu s paukovima, zmijama i žoharima testirati hrabrost na lokaciji ''Tko je najhrabriji?''. Kolika je snaga krokodilova ugriza moći će saznati na lokaciji ''Najsnažnijih životinja''.

Na posebno organiziranoj lokaciji djeca će se družiti i fotografirati s Ledom Medom, razmjenjivati svoje sličice i uživati u rekordno dobrom sladoledu Ledo Medo i životinjski rekordi.

Sljedeće druženje s Ledo Medom i životinjskim rekordima u Zoološkom vrtu bit će 2.5., za najnovije informacije pratite web stranicu Leda i Zoološkog vrta jer je u slučaju lošeg vremena moguća odgoda termina.

Sladoled Ledo Medo i životinjski rekordi

Novi Ledo Medo i životinjski rekordi je odličan sladoled okusa vanilije i čokolade s kakao preljevom uz koji se dobivaju zanimljive sličice koje se lijepe u album. Svatko tko sakupi sve sličice odmah osvaja Ledo Medo plišanu igračku.

Idi na 24sata