Obavijesti

Otkrijte životinjske rekorde uz Ledo Medu u Zoološkom vrtu

Otkrijte životinjske rekorde uz Ledo Medu u Zoološkom vrtu
2

Saznajte koji su rekorderi u životinjskom svijetu i u kojoj disciplini, pokušajte ih pobijediti ili se samo odlično zabavite i naučite mnoge zanimljivosti uz Ledo Medu

Otkrijte životinjske rekorde s Ledo Medom ovog vikenda 25. i 26. travnja od 11:00 do 18:00 sati u zagrebačkom Zoološkom vrtu gdje vas očekuje mnoštvo zabave, igre i edukativnih radionica.

Naime, posjetitelje Zoološkog vrta očekuju brojni tematski osmišljeni punktovi koji će djeci biti izuzetno zanimljivi jer će ih na njima čekati sadržaji koje su pripremili Ledo Medo i edukatori Zoološkog vrta. Tako će na posebnoj stazi moći usporediti svoju brzinu s najbržim životinjama. Snalažljivost i spretnost testirat će se na poligonu ''I takve životinje postoje'' s preprekama koje se moraju preći u što kraćem vremenu. Na punktu ''Najvećih životinja'' uspoređivat će svoju visinu i težinu s najvišim i najtežim životinjama, dok će u društvu s paukovima, zmijama i žoharima testirati hrabrost na lokaciji ''Tko je najhrabriji?''. Kolika je snaga krokodilova ugriza moći će saznati na lokaciji ''Najsnažnijih životinja''.

Na posebno organiziranoj lokaciji djeca će se družiti i fotografirati s Ledom Medom, razmjenjivati svoje sličice i uživati u rekordno dobrom sladoledu Ledo Medo i životinjski rekordi.

Sljedeće druženje s Ledo Medom i životinjskim rekordima u Zoološkom vrtu bit će 2.5., za najnovije informacije pratite web stranicu Leda i Zoološkog vrta jer je u slučaju lošeg vremena moguća odgoda termina.

Sladoled Ledo Medo i životinjski rekordi

Novi Ledo Medo i životinjski rekordi je odličan sladoled okusa vanilije i čokolade s kakao preljevom uz koji se dobivaju zanimljive sličice koje se lijepe u album. Svatko tko sakupi sve sličice odmah osvaja Ledo Medo plišanu igračku.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!
ANKETA

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!

Neki će reći da vide čovjeka s ruksakom koji ide prema snježnoj šumi. Drugi će reći da vide psa koji trči prema kameri. Fotografija se masovno šera po društvenim mrežama. Što vi kažete?

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...
OTKRIO POZNATI CHEF

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...

Ljudi najčešće pire krumpir pripremaju u vodi i naknadno dodaju začine. Poznati chef s Food Networka je rekao da je to krivi način pripreme i otkrio kako pripremiti savršeno kremasti pire krumpir
VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra
PROGNOZA

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra

Promjenjivo do pretežno oblačno s mjestimičnom kišom većinom u unutrašnjosti. Češća sunčana razdoblja očekuju se na Jadranu, prognoza je DHMZ-a za petak. Subota izgleda nešto malo bolje