To je to što me zanima!

NeuroLeadership – odgovor na izazove vođenja u 21. stoljeću

Danas živimo u vrlo izazovnom periodu u kojem su očekivanja jako velika. U isto vrijeme, osjećaj koliko uistinu možemo ostvariti željeni utjecaj nikad nije bio - manji
Vidi originalni članak

·         Zašto (tako lako) dolazi do nerazumijevanja u komunikaciji među ljudima?

·         Kako to da gotovo u svakoj organizaciji postoje problemi u suradnji između odjela?

·         Zbog čega ljudi pružaju otpor prema promjenama, čak i kad znaju da su dobre za njih?  

·         Je li moguće u društvu poljuljanih vrijednosti stvoriti tim koji će proaktivno, složno i motivirano ostvarivati vrhunske rezultate?

·         Kako kreirati klimu u organizaciji koju će karakterizirati želja, predanost, odgovornost, napredak, želja za izvrsnošću, te svijest o međupovezanosti i potrebi za zajedništvom?

·         Mogu li ja biti osoba koja će svojim djelovanjem potaknuti druge na promjenu?

·         Zatrpani smo hrpom zadataka koje svakodnevno trebamo obaviti.

·         Sve teže balansiramo poslovno i privatno.

·         Pritisak rezultata je konstantan, a kriza je dovela do smanjenja resursa koje imamo na raspolaganju.

·         Problemi na koje nailazimo u organizacijama najčešće se rješavaju simptomatski, bez sustavnih akcija koje bi dovele do suštinskih promjena.

·         Sve je veći izazov vidjeti smisao u onome što radimo.

·         Posljedica je pojava rastućeg nezadovoljstva i frustracije kod drugih koje susrećemo u svom okruženju, što utječe i na naš entuzijazam i optimizam.

Međutim, u svima nama i dalje tinja ideja da stvari mogu biti bolje, lakše, uspješnije, kvalitetnije. Imamo svijest o tome da je promjena potrebna, ali i želju da budemo njeni pokretači, kako unutar sebe, tako i kod drugih. Jedino pitanje je – kako? 

Kako bismo pronašli odgovor, vrijeme je da se okrenemo ne samo znanjima iz menadžmenta i businessa, već i najnovijim spoznajama iz psihologije i neuroznanosti. Temelj znanja što i na koji način raditi kako bismo potaknuli promjenu, krije se u poznavanju principa funkcioniranja ljudskog mozga te razumijevanju ljudskog ponašanja. 

NeuroLeadership kao odgovor 

NeuroLeadership je suvremena disciplina koja spoznaje iz kognitivnih znanosti stavlja u službu uspješnog leadershipa. Kroz upoznavanje ograničenja kojih trebamo biti svjesni, ali i (što je još važnije) mogućnosti koje imamo na raspolaganju, pomaže nam dati jasne odgovore kako (p)ostati uspješan lider u turbulentnim vremenima koja traže nova rješenja – pa i u kontekstu vođenja. 

Ramiro Leadership NLP Academy je naš doprinos novom načinu razmišljanja i djelovanja u području leadershipa. Nakon tri generacije novih lidera stasalih kroz Akademiju, započinjemo obrazovanje novih snaga, koje će biti spremne uhvatiti se u koštac s izazovima vođenja u 21. stoljeću.

 Ukoliko… 

… ste i Vi jedan od onih u kojem postoji strast da bude pokretač, kako u vlastitom životu, tako i u radu s drugima… 

… želite sebe razvijati kao osobu i profesionalca koji će se svojim djelovanjem istaknuti u bilo kojoj sredini, što god i s kim god radili… 

… svjesni ste da su razumijevanje i rad s ljudima ključna karika Vašeg budućeg uspjeha… 

… tražite najbolji način kako preuzeti inicijativu u svom radu i životu, ostvarivati željene ciljeve i živjeti ispunjenim životom… 

… ili, jednostavno, želite saznati više o NeuroLeadershipu...

pridružite nam se na dvosatnom besplatnom predavanju o NeuroLeadershipu i Ramiro Leadership NLP Academy!

Kad? 

·         srijeda, 30. siječnja 2013., u 18:00 sati

·         četvrtak, 31. siječnja 2013., u 18:00 sati

Gdje?

·         Ramiro učionica, Bužanova 4, I. kat, Zagreb

S obzirom na ograničen broj sudionika, svakako se prijavite već danas na ramiro@ramiro.hr i osigurajte svoje mjesto! Zadnji rok prijave za oba termina je utorak, 29. siječnja, do 12 sati. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i saznajte što Vam neuroznanstvena istraživanja i najnoviji svjetski trendovi iz područja leadershipa mogu ponuditi, kako biste (p)ostali kreator vlastite izvrsnosti i pokretač u svojoj okolini! 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare