Obavijesti

Pametna kuna

Komentari 0

NeuroLeadership – odgovor na izazove vođenja u 21. stoljeću

NeuroLeadership – odgovor na izazove vođenja u 21. stoljeću
1

Danas živimo u vrlo izazovnom periodu u kojem su očekivanja jako velika. U isto vrijeme, osjećaj koliko uistinu možemo ostvariti željeni utjecaj nikad nije bio - manji

·         Zašto (tako lako) dolazi do nerazumijevanja u komunikaciji među ljudima?

·         Kako to da gotovo u svakoj organizaciji postoje problemi u suradnji između odjela?

·         Zbog čega ljudi pružaju otpor prema promjenama, čak i kad znaju da su dobre za njih?  

·         Je li moguće u društvu poljuljanih vrijednosti stvoriti tim koji će proaktivno, složno i motivirano ostvarivati vrhunske rezultate?

·         Kako kreirati klimu u organizaciji koju će karakterizirati želja, predanost, odgovornost, napredak, želja za izvrsnošću, te svijest o međupovezanosti i potrebi za zajedništvom?

·         Mogu li ja biti osoba koja će svojim djelovanjem potaknuti druge na promjenu?

·         Zatrpani smo hrpom zadataka koje svakodnevno trebamo obaviti.

·         Sve teže balansiramo poslovno i privatno.

·         Pritisak rezultata je konstantan, a kriza je dovela do smanjenja resursa koje imamo na raspolaganju.

·         Problemi na koje nailazimo u organizacijama najčešće se rješavaju simptomatski, bez sustavnih akcija koje bi dovele do suštinskih promjena.

·         Sve je veći izazov vidjeti smisao u onome što radimo.

·         Posljedica je pojava rastućeg nezadovoljstva i frustracije kod drugih koje susrećemo u svom okruženju, što utječe i na naš entuzijazam i optimizam.

Međutim, u svima nama i dalje tinja ideja da stvari mogu biti bolje, lakše, uspješnije, kvalitetnije. Imamo svijest o tome da je promjena potrebna, ali i želju da budemo njeni pokretači, kako unutar sebe, tako i kod drugih. Jedino pitanje je – kako? 

Kako bismo pronašli odgovor, vrijeme je da se okrenemo ne samo znanjima iz menadžmenta i businessa, već i najnovijim spoznajama iz psihologije i neuroznanosti. Temelj znanja što i na koji način raditi kako bismo potaknuli promjenu, krije se u poznavanju principa funkcioniranja ljudskog mozga te razumijevanju ljudskog ponašanja. 

NeuroLeadership kao odgovor 

NeuroLeadership je suvremena disciplina koja spoznaje iz kognitivnih znanosti stavlja u službu uspješnog leadershipa. Kroz upoznavanje ograničenja kojih trebamo biti svjesni, ali i (što je još važnije) mogućnosti koje imamo na raspolaganju, pomaže nam dati jasne odgovore kako (p)ostati uspješan lider u turbulentnim vremenima koja traže nova rješenja – pa i u kontekstu vođenja. 

Ramiro Leadership NLP Academy je naš doprinos novom načinu razmišljanja i djelovanja u području leadershipa. Nakon tri generacije novih lidera stasalih kroz Akademiju, započinjemo obrazovanje novih snaga, koje će biti spremne uhvatiti se u koštac s izazovima vođenja u 21. stoljeću.

 Ukoliko… 

… ste i Vi jedan od onih u kojem postoji strast da bude pokretač, kako u vlastitom životu, tako i u radu s drugima… 

… želite sebe razvijati kao osobu i profesionalca koji će se svojim djelovanjem istaknuti u bilo kojoj sredini, što god i s kim god radili… 

… svjesni ste da su razumijevanje i rad s ljudima ključna karika Vašeg budućeg uspjeha… 

… tražite najbolji način kako preuzeti inicijativu u svom radu i životu, ostvarivati željene ciljeve i živjeti ispunjenim životom… 

… ili, jednostavno, želite saznati više o NeuroLeadershipu...

pridružite nam se na dvosatnom besplatnom predavanju o NeuroLeadershipu i Ramiro Leadership NLP Academy!

Kad? 

·         srijeda, 30. siječnja 2013., u 18:00 sati

·         četvrtak, 31. siječnja 2013., u 18:00 sati

Gdje?

·         Ramiro učionica, Bužanova 4, I. kat, Zagreb

S obzirom na ograničen broj sudionika, svakako se prijavite već danas na ramiro@ramiro.hr i osigurajte svoje mjesto! Zadnji rok prijave za oba termina je utorak, 29. siječnja, do 12 sati. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i saznajte što Vam neuroznanstvena istraživanja i najnoviji svjetski trendovi iz područja leadershipa mogu ponuditi, kako biste (p)ostali kreator vlastite izvrsnosti i pokretač u svojoj okolini! 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode