To je to što me zanima!

Paneuropskom sveučilištu "APEIRON" dodijeljena nagrada

Paneuropskom sveučilištu "APEIRON" dodijeljena nagrada "Europska kvaliteta za obrazovanje" u Oxfordu na 48. promociji nagrada "Socrates"
Vidi originalni članak

Organizacija "European Business Assembly" iz Oxforda dodijelila je Paneuropskom sveučilištu APEIRON iz Banje Luke europsku nagradu za kvalitetu u obrazovanju na 48. promociji nagrada "Socrates" koja se tradicionalno dodjeljuje tijekom Summita lidera u Oxfordu svake godine. 

Nagrade „Europska kvaliteta“ se dodjeljuju za postignuća i izvrsnost u različitim poljima javnog i društvenog života u zemljama istočne i jugoistočne Europe, Euroazije i Afrike.

Sveučilište APEIRON je ovo priznanje dobilo za "... sistem obrazovanja koji je preuzeo najbolje primjere obrazovnog procesa visokoškolskih ustanova u Europi, ali i kao priznanje za profesionalizam nastavnog osoblja, kvalitetu istraživačkog rada, te uvođenje i ostvarivanje međunarodnih standarda i programa...". Nagrada se sastoji od medalje, statue i povelje. U ime Paneuropskog sveučilišta ovo priznanje su na svečanoj dodjeli koja je održana 20. lipnja na Oxfordskom sveučilištu primili mr. Siniša Aleksić, direktor Paneuropskog sveučilišta i Darko Uremović, projektni menadžer za razvoj i predsjednik Upravnog odbora. 

Darko Uremović je također laureat nagrade “Ujedinjena Europa” koja se dodjeljuje kao “...najviše međunarodno priznanje za osobne zasluge u razvoju društvene zajednice, te osobnog doprinosa u razvoju europskih integracija...”.

Medalje i povelje predstavnicima Paneuropskog sveučilišta su uručili prof. dr. Wil C. Goodheer, predsjednik Međunarodnog sveučilišta iz Beča i Rektorskog kluba Europe, te John Netting, direktor Europske poslovne skupštine i profesor na Magna Carta koledžu iz Oxforda.

Saznajte više na internet stranici  www.apeiron-uni.eu

Idi na 24sata