To je to što me zanima!

Pasta carbonnara na pet slasnih načina!

U subotu ne propustite novi broj kulinarskog tjednika Skuhatćute za samo 1,99 uz 24sata.
Vidi originalni članak

U novom broju kulinarskog tjednika  očekuju vas primamljivi recepti za dugo toplo ljeto. Kušajte slasnu pastu carbonaru koju možete pripremiti na bezbroj slasnih načina dodavanjem najrazličitijeg povrća, začina i poigravanjem s omiljenim, kremastim umacima. 

Ljubitelje povrća razveselit će specijaliteti od cvjetače. Skuhajte je i pripremite slasni pire ili ispecite tijesto za pizzu bez brašna - na vama je samo da smislite nadjev. Ljeto je kao stvoreno za pite od povrća i mesa, a s prhkim i lisnatim tijestom izvrsno se slaže i slatki dodaci.

 Primamljivi tartovi mame čokoladom i sezonskim voćem, a svoje umijeće  pripremanja deserata i u ovom broju predstavlja blogerica Tamara Novaković. Ovoga puta pripremila je ljupku Pavlovu, prhku deliciju koja je ime dobila prema baletnoj suknjici. Lagane senzacije prave se i od jogurta - od torti do vrhunskih marinada za savršena pečenja i salata. Ljubitelji ribe i morskih plodova moći će se upoznati s bouillabaisseom (č.bujabesom), tadicionalnom francuskom juhom od ribe, školjaka i plodova mora. Stručnjak za vino, Ivo Kozarčanin će vas odvesti u još jednu enološku avanturu, a ljubitelji likera moći će se nadahnti crvenim i crnim ribizlom. Isprobajte i recepte vjernih čitatelja te pripremite vlastite specijalitete i fotografije kako bismo i vas mogli nagraditi.      

U subotu na svim kioscima potražite 24sata i za dodatnih 1,99kn 

Idi na 24sata