Obavijesti

Pasta carbonnara na pet slasnih načina!

Pasta carbonnara na pet slasnih načina!
1

U subotu ne propustite novi broj kulinarskog tjednika Skuhatćute za samo 1,99 uz 24sata.

U novom broju kulinarskog tjednika  očekuju vas primamljivi recepti za dugo toplo ljeto. Kušajte slasnu pastu carbonaru koju možete pripremiti na bezbroj slasnih načina dodavanjem najrazličitijeg povrća, začina i poigravanjem s omiljenim, kremastim umacima. 

Ljubitelje povrća razveselit će specijaliteti od cvjetače. Skuhajte je i pripremite slasni pire ili ispecite tijesto za pizzu bez brašna - na vama je samo da smislite nadjev. Ljeto je kao stvoreno za pite od povrća i mesa, a s prhkim i lisnatim tijestom izvrsno se slaže i slatki dodaci.

 Primamljivi tartovi mame čokoladom i sezonskim voćem, a svoje umijeće  pripremanja deserata i u ovom broju predstavlja blogerica Tamara Novaković. Ovoga puta pripremila je ljupku Pavlovu, prhku deliciju koja je ime dobila prema baletnoj suknjici. Lagane senzacije prave se i od jogurta - od torti do vrhunskih marinada za savršena pečenja i salata. Ljubitelji ribe i morskih plodova moći će se upoznati s bouillabaisseom (č.bujabesom), tadicionalnom francuskom juhom od ribe, školjaka i plodova mora. Stručnjak za vino, Ivo Kozarčanin će vas odvesti u još jednu enološku avanturu, a ljubitelji likera moći će se nadahnti crvenim i crnim ribizlom. Isprobajte i recepte vjernih čitatelja te pripremite vlastite specijalitete i fotografije kako bismo i vas mogli nagraditi.      

U subotu na svim kioscima potražite 24sata i za dodatnih 1,99kn 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!
ANKETA

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!

Neki će reći da vide čovjeka s ruksakom koji ide prema snježnoj šumi. Drugi će reći da vide psa koji trči prema kameri. Fotografija se masovno šera po društvenim mrežama. Što vi kažete?

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...
OTKRIO POZNATI CHEF

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...

Ljudi najčešće pire krumpir pripremaju u vodi i naknadno dodaju začine. Poznati chef s Food Networka je rekao da je to krivi način pripreme i otkrio kako pripremiti savršeno kremasti pire krumpir
VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra
PROGNOZA

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra

Promjenjivo do pretežno oblačno s mjestimičnom kišom većinom u unutrašnjosti. Češća sunčana razdoblja očekuju se na Jadranu, prognoza je DHMZ-a za petak. Subota izgleda nešto malo bolje