To je to što me zanima!

Ples pod maskama uz Megabon poseban karnevalski paket

Dođite na Riječki karneval i postanite ono što ste oduvijek željeli biti! Stavite svoju masku i provedite bezbrižni vikend u hotelu Villa Eugenija ili Apartmanima Kestenovi Dvori
Vidi originalni članak

Naša domovina je zaista posebna. Krase je brojne prirodne ljepote, divni nacionalni parkovi i parkovi prirode, razvedena obala s magičnim otocima, kristalno čisto more, zelene ravnice i bogate šume. S pravom spada među iznimno popularne turističke zemlje, a među njima preinači kako svojom ljepotom, zanimljivostima i poviješću, tako i bogatom tradicijom.

U zimskim mjesecima, tik prije Korizme, jedan hrvatski grad i luka još posebno dolazi do izražaja. Naime, Rijeka se tada pretvara u zemlju u kojoj vladaju maškare, veselje, zabava, smijeh…

Tradicijom koja seže u davnine, kada su po narodnoj predaji tzv. grde maske urnebesnim veseljem rastjerivale sile zla, Rijeka je izrasla u glavni karnevalski grad u Hrvatskoj. Tih dana Rijeku i okolicu preplave kolone maskiranih mališana, roditelja, mladih i starih, a sve koji se slučajno ili namjerno tada nađu u okolici obuzme karnevalsko ludilo.

Mnoštvo maski, ispod kojih svatko u trenu zaboravlja na tugu, danima širi dobro raspoloženje ulicama grada, a veliko finale je rezervirano za Međunarodnu karnevalsku povorku. Povorka će u nedjelju, 2. ožujka u 12 sati, preplaviti ulice grada, a u gomili 117 grupa iz Hrvatske i inozemstva moći ćete vidjeti Bubimira, Mačka u čizmama, Star Wars, Kralja Lavova, Ključ i ključanicu… više saznajte klikom na link.

Postanite netko drugi jedan dan u godini, pretvorite se u ono ili onog o čemu ste oduvijek maštali i pustite da dobra volja, radost i bezbrižnost obuzme i vas.  

Prvi vikend ožujka rezervirajte za posjet Lovranu, malom gradiću smještenom nadomak najveće hrvatske luke u kojem posjetiteljima ''niš ne fali'' i provedite slatki maskirani Megabon odmor u dvoje u hotelu Villa Eugenia.

Villa Eugenia će sa svoje 4* razmaziti vaša osjetila i povesti vas na putovanje lijepih, opuštenih trenutaka, a Megabon paket dodatno uljepšati vikend u znamenju maškara. U paketu po odličnoj cijeni dobivate dva noćenja s doručkom za 2 osobe, 2 večere s 3 slijeda te 1,5-satno uživanje u oazi Spa centra uz jacuzzi, finsku saunu i masažni tuš.

Ako vam Rijeka nije baš na dva koraka od kućnog praga, a vaši mališani već znaju što žele biti za ovogodišnji fašnik, povedite ih u Lovran uz povoljan Megabon paket u Apartmanima Kestenovi Dvori. Nedaleko od centra Rijeke kojim će vladati najrazličitije maske, a ipak dovoljno izvan da se možete u miru naspavati i pripremiti za karneval, Apartmani Kestenovi Dvori predstavljaju pravu obiteljsku oazu.

Zaboravite Rio de Janeiro, zaboravite Veneciju – prava maskirana zabava vas prvog vikenda u ožujku očekuje u našoj zemlji i vjerujte nam – svidjeti će Vam se, a u kombinaciji s Megabon vikend odmorom u Lovranu predstavlja dobitnu kombinaciju za parove, društva ili obitelji!

Idi na 24sata