To je to što me zanima!

Požurite u Top Sport i ulovite sezonski popust do -40%

Počelo je ljeto, ali i vruća ljetna akcija Top Sporta. Vjerujemo da si planirate zanimljivo ljeto i zato je jako dobra ideja da se rashladite sa super popustima do 40% u Top Sport, Nike i adidas shopovima!
Vidi originalni članak

Top Sport prodavaonice predstavljaju sinonim za široku ponudu najboljih svjetskih sportskih brandova kao što su Nike, adidas i Reebok. Nudimo veliki izbor za sportaše, mlade i sve one koji vole udobnu, modernu i kvalitetnu sportsku odjeću i obuću.

Misija Top Sporta je približiti sportsku aktivnost svim zaljubljenicima u rekreaciju, pomoći profesionalnim sportašima da ostvare svoje ciljeve te olakšati početnicima ulazak u svijet sporta.

Info o novostima i aktualnostima možeš pratiti na facebook stranici Top Sport Ili na instagram profilu topsport_hr

Brojnim online i offline događanjima, Top Sport se zalaže za podizanje razine sportske aktivnosti među ljudima te u konačnici i očuvanje zdravlja svih društvenih skupina. Naša je zadaća biti vaš prijatelj u sportu, bilo da ste početnik, rekreativac ili profesionalac te vas ovoga tjedna pozivamo na Samobor Open Air Festival na kojem vas osim besplatnog uživanja u bogatom glazbenom programu i filmskim projekcijama očekuju i turniri u nogometu, odbojci na pijesku i badmintonu te natjecanje u kartingu s nagradama Top Sporta i ostalih partnera festivala. Ne propustite ovaj spektakl sporta, glazbe i zabave a više informacija saznajte ovdje.

Vjerujemo da si svakako planirate zanimljivo ljeto i zato je jako dobra ideja da se rashladite sa super popustima do 40%. Popust možeš iskoristiti u svim Top Sport prodavaonicamaNike i adidas shopovima.

Nike, jedan od vodećih sportskih brandova u svijetu, sponzor brojnih sportaša i sportskih događanja, vječiti inovator i kreativac u svijetu sportske opreme i odjeće možeš pronaći u Top Sport trgovinama i u specijaliziranim nike  shopovima na dobro znanim adresama u Zagrebu (Arena centar i Ilica 10) i Rijeci (Tower Center). Sve novosti vezane uz nike shopove možeš chekirati na facebook stranici Nike Zagreb ili na instagram profilu nike_zg.

Adidas se već 80 godina nalazi na sportskoj sceni i jedan je od vodećih proizvođača sportske opreme. Svi zaljubljenici u ovaj sportski brand pronaći će nešto za sebe u Top Sport trgovinama ili u 6 specijaliziranih adidas shopovima od kojih je njih pet orijentirano na sport (Zagreb: Avenue Mall, Westgate, Rijeka: Tower Center, Zadar: Supernova Centar, Pula: Ulica Sergijevaca 28), a jedan na lifestyle. To je naš adidas originals shop, jedini takav u Hrvatskoj, gdje možeš pronaći zadnje hit komade iz adidas modnog svijeta a nalazi se u Bogovićevoj 1a u Zagrebu.

Idi na 24sata