Obavijesti

Požurite u Top Sport i ulovite sezonski popust do -40%

Požurite u Top Sport i ulovite sezonski popust do -40%
1

Počelo je ljeto, ali i vruća ljetna akcija Top Sporta. Vjerujemo da si planirate zanimljivo ljeto i zato je jako dobra ideja da se rashladite sa super popustima do 40% u Top Sport, Nike i adidas shopovima!

VIDEO

Top Sport prodavaonice predstavljaju sinonim za široku ponudu najboljih svjetskih sportskih brandova kao što su Nike, adidas i Reebok. Nudimo veliki izbor za sportaše, mlade i sve one koji vole udobnu, modernu i kvalitetnu sportsku odjeću i obuću.

Misija Top Sporta je približiti sportsku aktivnost svim zaljubljenicima u rekreaciju, pomoći profesionalnim sportašima da ostvare svoje ciljeve te olakšati početnicima ulazak u svijet sporta.

Info o novostima i aktualnostima možeš pratiti na facebook stranici Top Sport Ili na instagram profilu topsport_hr

Brojnim online i offline događanjima, Top Sport se zalaže za podizanje razine sportske aktivnosti među ljudima te u konačnici i očuvanje zdravlja svih društvenih skupina. Naša je zadaća biti vaš prijatelj u sportu, bilo da ste početnik, rekreativac ili profesionalac te vas ovoga tjedna pozivamo na Samobor Open Air Festival na kojem vas osim besplatnog uživanja u bogatom glazbenom programu i filmskim projekcijama očekuju i turniri u nogometu, odbojci na pijesku i badmintonu te natjecanje u kartingu s nagradama Top Sporta i ostalih partnera festivala. Ne propustite ovaj spektakl sporta, glazbe i zabave a više informacija saznajte ovdje.

Vjerujemo da si svakako planirate zanimljivo ljeto i zato je jako dobra ideja da se rashladite sa super popustima do 40%. Popust možeš iskoristiti u svim Top Sport prodavaonicamaNike i adidas shopovima.

Nike, jedan od vodećih sportskih brandova u svijetu, sponzor brojnih sportaša i sportskih događanja, vječiti inovator i kreativac u svijetu sportske opreme i odjeće možeš pronaći u Top Sport trgovinama i u specijaliziranim nike  shopovima na dobro znanim adresama u Zagrebu (Arena centar i Ilica 10) i Rijeci (Tower Center). Sve novosti vezane uz nike shopove možeš chekirati na facebook stranici Nike Zagreb ili na instagram profilu nike_zg.

Adidas se već 80 godina nalazi na sportskoj sceni i jedan je od vodećih proizvođača sportske opreme. Svi zaljubljenici u ovaj sportski brand pronaći će nešto za sebe u Top Sport trgovinama ili u 6 specijaliziranih adidas shopovima od kojih je njih pet orijentirano na sport (Zagreb: Avenue Mall, Westgate, Rijeka: Tower Center, Zadar: Supernova Centar, Pula: Ulica Sergijevaca 28), a jedan na lifestyle. To je naš adidas originals shop, jedini takav u Hrvatskoj, gdje možeš pronaći zadnje hit komade iz adidas modnog svijeta a nalazi se u Bogovićevoj 1a u Zagrebu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

'Mama je znala da nešto nije u redu... Čim mi je pomirisao dah, liječnik me poslao u bolnicu'
ISPOVIJESTI: KAKO SMO IZBJEGLI SMRT

'Mama je znala da nešto nije u redu... Čim mi je pomirisao dah, liječnik me poslao u bolnicu'

S vremena na vrijeme, naš unutarnji glas nas navodi da donesemo odluke koje inače ne bismo razmatrali, kao što je odustajanje od putovanja ili iznenada odabiranje druge rute na posao

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'
ČETNICIMA LEGIJA OKRENUO LEĐA

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'

CIA-ini zapisnici sa sastanka održanog 4. svibnja 1995. godine, praktički samo nekoliko sati nakon završetka Bljeska pokazuju koliko ih je iznenadila operacija...
Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta