To je to što me zanima!

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA:"#FamilyDayArena"

Vidi originalni članak

Članak 1.

Priređivač nagradnog natječaja pod nazivom „#FamilyDayArena“ je 24sata d.o.o., Zagreb, Oreškovićeva 3d, OIB:78093047651.

Nagradni natječaj se priređuje u cilju promidžbe TriGranit Lanište d.o.o., shopping centra Arena Centar Zagreb.

 

Članak 2.

Nagradni natječaj održava se na dva načina:

  • Foto natječaj u Arena Centru, Ulica Vice Vukova 6, 10020, Zagreb, period natječaja od 12.6. do 21.6.2016.
  • Nagradni web natječaj "Pošalji poruku podrške našim reprezentativcima" na portalu www.24sata.hr u periodu od 10.6. do 20.6.2016.

 

Članak 3.

Početak natječaja:

  • Foto natječaj u Arena Centru je 12.6.2016.
  • Nagradni web natječaj "Pošalji poruku podrške našim reprezentativcima" je 10.6.2016.

Pravila nagradnog natječaja počinju vrijediti kada budu objavljena na www.24sata.hr/pravila-nagradnog-natjecaja-familydayarena-478016

 

Članak 4.

Ukupni fond nagrada u nagradnom natječaju „#FamilyDayArena“ iznosi 5.000,00 kn uključujući PDV, a čini ga:

Glavna nagrada:

  • Foto natječaj - poklon kartica za shopping u Arena Centru u iznosu od 2.500,00 kn
  • Nagradni web natječaj "Pošalji poruku podrške našim reprezentativcima" - poklon kartica za shopping u Arena Centru u iznosu od 2.500,00 kn

Nagradu nije moguće zamijeniti za novac. Vrijednost nagrade izražena je s PDV-om.

 

Članak 5.

Foto natječaj - Od 12. lipnja (nedjelja) do 21. lipanj 2016. (utorak), svaki dan u trgovačkom centru Arena Centar u Zagrebu, Vice Vukova 6. Svi posjetitelji koji se fotografiraju u Arena Centru Zagreb, ispred foto zida i objave fotografiju na Facebook-u ili Instagramu uz #FamilyDayArena, ulaze u nagradni natječaj. Autor najbolje fotografije, po ocjeni 24sata d.o.o. i TriGranit Lanište d.o.o., biti će nagrađeni s nagradom koja je navedena u Fondu.

Nagradni web natječaj "Pošalji poruku podrške našim reprezentativcima" - u periodu od 10.6. do 20.6. svi koji na nagradnom natječaju na 24sata.hr, ostave svoje podatke + poruku podrške našim reprezentativcima, ostvaruju mogućnost osvajanja nagrade.  Autor najbolje poruke, po ocjeni 24sata d.o.o. i TriGranit Lanište d.o.o., biti će nagrađeni s nagradom koja je navedena u Fondu.

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionici pristaju da njihova imena i podaci budu javno objavljeni. Sudjelovanje u web natječaju "Pošalji poruku podrške našim reprezentativcima", sudionicu pristaju da se njihovi podaci koriste u promotivne svrhe TriGranit Lanište d.o.o., shopping centra Arena Centar Zagreb.

 

PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NATJEČAJA

  • Foto natječaj - dobitnik natječaja biti će objavljen na 24sata.hr 24.6.2016. - https://www.24sata.hr/nagradne-igre
  • Nagradni web natječaj "Pošalji poruku podrške našim reprezentativcima" - dobitnik natječaja biti će objavljen na 24sata.hr 24.6.2016. - https://www.24sata.hr/nagradne-igre

 

PREUZIMANJE NAGRADE
Dobitnici ovog natječaja bit će obaviješteni o dobitku nagrade putem telefona, e-maila ili preporučene pošte u roku od 3 dana od dana završetka natječaja. Ako dobitnik u roku od 3 dana ne odgovori na dopis, e-mail ili telefonski poziv, nagradu neće moći realizirati. Nagrada je neprenosiva na treću osobu.

 

SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU
Sudionici ovog nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora.  Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju Pravila ovog natječaja i jamče da imaju autorska prava na sav prijavljeni sadržaj.

 

POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE
Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju.

 

PUBLICITET
Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se njihovi materijali, njihova imena i prezimena te ostali podaci mogu od strane Organizatora i/ili Medijskog partnera objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

 

POREZI
Pobjednici natječaja ne snose nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

 

U SLUČAJU SPORA
U slučaju spora između sudionika  nagradnog natječaja te Organizatora nadležan je sud u Zagrebu.

 

MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA
Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora bez posebnog obrazloženja.

24sata d.o.o. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare